NJS Tehotytöt 01

NJS T01 menestyi Espoonlahti-cupissa

Micaela, Oona ja Rosa hyökkäämässä EPS Kobrat punaista vastaan.

Anneli Luostarinen

Aurinkoisessa kesäsäässä pelattiin tyttöjen jalkapalloturnaus Espoonlahdessa 26.-27.5.12. NJS T01 osallistui turnaukseen kahdella joukkueella, Siniset ja Keltaiset. Sinisten joukkueessa pelasivat Noora Grönthal, Veera Hirvonen, Roosa Kasurinen, Carita Koski, Ella Leskelä, Jenna Luukkola, Eeva Metsäranta ja Emma Salo. Joukkueen valmentajana turnauksessa toimi Timo Salo. Keltaisten joukkueessa puolestaan pelasivat Micaela Kaitera, Oona Kirveslahti, Rosa Luostarinen, Jasmin Luukkola, Erika Paananen, Julia Pellinen, Eeva-Liisa Salo ja Ariana Westerlund. Keltaisten valmentajina olivat Kenneth Salo ja Juha Kaitera.

Lauantaina NJS T01 Siniset saivat vastaansa kirkkonummelaisen ACK:n. Peli pyöri pääosin hyökkäyspäässä ja päättyi lukemiin 0-4 NJS:n hyväksi. Maalinteossa onnistuivat Veera, Ella ja Carita. Toisessa pelissä vastustajana oli järjestävän seuran EPS Kobrat valkoinen –joukkue. Peli päättyi jälleen lukemin 4-0, Roosa ja Ella tekivät kumpikin kaksi maalia. Kolmannen pelin vastustaja oli PPJ Helsingistä. Helteinen päivä oli verottanut vastustajan voimia, ja peli päättyi lukemiin 7-1. Roosa teki yhden ja Ella, Noora ja Emma kukin kaksi maalia. Maalivahti Jenna Luukkola piti maalinsa hienosti lähes täysin puhtaana, vain kerran koko päivän aikana maaliverkko heilahti. 

NJS T01 Keltaiset aloittivat turnauksensa pelaamalla EPS Kobrat punaista joukkuetta vastaan. Pelissä oli paljon hyviä maalintekotilanteita, mutta tasainen peli päättyi lopulta lukemin 0-0. Maalivahti Erika Paananen hoiti oman tonttinsa hienosti, kuten koko joukkuekin. Toisessa pelissä vastaan tuli keravalainen KP75 Kiitäjät. Keltaisten joukkue hallitsi peliä, ja peli päättyi lukemiin 1-2 NJS:n hyväksi. Maalinteosta huolehti tässä pelissä Oona. Kolmannessa pelissä vastustajana oli jälleen espoolainen joukkue: HooGee Jadet. Tällä kertaa vastustaja jaksoi paremmin helteessä, ja peli päättyi lukemiin 6-1. Ariana teki Keltaisten ainoan maalin.

Kumpikin NJS T01 joukkue pääsi sunnuntaina mittelemään sijoituksista 1.-8., mikä ylitti joukkueelle asetetut odotukset. Keltaiset taistelivat sisukkaasti ja pelasivat kolme tasaista ottelua. Ensimmäinen peli oli lauantaina oman lohkonsa voittanutta EPS Kobrat punavalkeita vastaan, 2-0 tappio. Toisessa pelissä vastaan tuli uudelleen HooGee Jadet. Peli päättyi 3-1, Ariana teki Keltaisten ainoan maalin. Kolmas peli pelattiin Nummelan NuPs Puumia vastaan. Peli päättyi lukemiin 2-0 NJS:n tappioksi, ja näin Keltaisten joukkue sijoittui koko turnauksen kahdeksanneksi.

Siniset aloittivat sunnuntain peliurakkansa NuPs Puumia vastaan. Tasainen peli päättyi lukemiin 1-0 Caritan tehtyä pelin ainoan maalin. Toisessa pelissä vastaan tuli HJK Töölö. Peli oli Sinisen joukkueen juhlaa, Ella teki peräti 4 ja Carita 3 sekä Roosa yhden maalin. Loppulukemaksi tuli 8-0. Hienosti pelatuilla peleillään NJS Siniset selvittivät tiensä loppuotteluun. Vastustajaksi saapui järjestävän seuran EPS Kobrat valkoiset. Jännittävä peli kääntyi viimeistään puoliajalla Sinisten voittokuluksi. Carita uusi hattutemppunsa ja menestyksen täydensivät Roosa ja Noora tehden kumpikin yhden maalin. Peli päättyi murskaavin lukemin 5-0 ja NJS T01 Siniset voittivat vakuuttavilla otteillaan koko turnauksen.      

NJS Tehotytöt 01

Aikaisempia kirjoituksia

NJS Tehotytöt 01

NJS T01 Tehotytöt on nimensä veroinen jalkapallojoukkue, joka harjoittelee Klaukkalassa ja Nurmijärvellä.  Joukkue on perustettu vuonna 2009 ja joukkue pelaa kilpasarjatasolla. Tehotyöissä on 17 iloista ja reipasta pelaajaa Osa tytöistä on pelannut jalkapalloa jo useita vuosia, mutta joukkueeseen otetaan myös uusia pelaajia. Päävalmentajina toimivat Timo Salo ja Kenneth Salo. Joukkueenjohtajina ovat Niina Kasurinen ja Teija Koski. Lisätietoja joukkueesta www.njs.fi/joukkueet/NJS T01 tai joukkueenjohtajilta niina.kasurinen(at)gmail.com, teija.koski(at)suomi24.fi.

Uusimmat mielipiteet