Nurmijärven Latu

Talviretkily aiheena Nurmijärven Ladun retkeilyillassa

Kevättalven hiihtovaelluksella voi päätyä vaikka Saariselän itäisille tuntureille. Kuvassa koko tunturialueen korkeimmalla sijaitseva tupa - kuuluisa Vongoivan kammi. Kammi toimii varaustupa periaatteella.

Hannu Malinen

Nurmijärven Latu järjestää maanantaina 14.2.2011, klo 18.30 retkeilyillan Nurmijärven kirkonkylässä, terveyskeskuksen kokoushuoneessa, osoitteessa: Sairaalatie 2, Nurmijärvi. Illan aiheena on talviretkeily.

Paikalle tulee puhumaan retkikouluttaja, -opas, -kirjailija ja –toimittaja Raija Hentman. Illan tarkoituksen on innostaa uusia talviretkeilijöitä kokeilemaan vaeltamista myös talvella. Toisaalta myös jokainen kokeneempikin retkeilijä voi tulla hakemaan vinkkejä kevättalven retkiä varten, sillä Raija Hentmanilla on kokemusta Suomen, Pohjoismaiden ja monista muista maista merkittävimmiltä retkireiteiltä.

Toivomme, että tilaisuuteen tulee uusia Ladun jäseniä ja sellaisesta kiinnostuneita. Mutta kaikki retkeilystä kiinnostuneet ovat erityisen lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan asiatuntevaa esitystä ja tekemään myös kysymyksiä Nurmijärven Ladun retkeilytoiminnasta ja muustakin.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoa Nurmijärven Ladun kotisivulta: www.suomenlatu.org/nurmijarvenlatu

Nurmijärven Latu

Aikaisempia kirjoituksia

Nurmijärven Latu

Nurmijärven Latu ry, NurLa, on ulkoilijan ja terveysliikkujan seura. Seuran tavoitteena on liikuttaa jäsenistöään ja muitakin ihmisiä ulkona ja luonnossa. Näkyvimmät toimintamuodot ovat avantouinti, melonta ja retkeilyn lähes kaikki muodot, esim. lähiretket kävellen, hiihtäen, lumikenkäillen, jne. Myös retket muualle Suomeen ja vaellukset Lappiin ovat ohjelmassa.

Nurmijärven Latu on perustettu vuonna 1982 ja seurassa on tällä hetkellä 700 jäsentä.

http://www.suomenlatu.org/nurmijarvenlatu/

Uusimmat mielipiteet