Nurmijärven Latu

Latu toimintaan ei tarvita latuja

Latulaiset Kiljavan huipulla, Aimo Kandolin oppaana

keke

Talviretkeily ja avantouinti ovat vaihtuneet kesäisempiin liikuntamuotoihin. Lähellä liikkumaan teemaa noudattaen ulkoiltiin Äitienpäivänä. Yli kahdenkymmenen hengen reippailuporukka käveli Kiljavalla ja meloi Sääksissä teemalla, "näköalaretki."  Upeita keväisiä maisemia päästiinkin ihailemaan Kiljavan sairaalaan katolta.  Isäntänä ja oppaana toiminut Aimo Kandolin esitteli eri ilmansuunnissa näkyviä maastokohteita, paikallistaen niiden tarkat sijainnit. Retkeilijät pääsivät myös tutustumaan sairaalan sisätiloihin ja toimintaan. Tyytyväisyys loisti ulkoilijoista Aimon kertoillessa ja vastatessa asiantuntevasti ja miellyttävästi retkeläisten kysymyksiin.

Seuraavat kevään retkikohteet ovat olleet Matkunsuo, sekä hieman kauempana mutta kuitenkin lähellä oleva Sipoonkorpi. Melontajaoston ensimmäinen melonnan peruskurssi on myös saatu päätökseen. Kolmena iltana, neljän ohjaajan johdolla melontaoppia saivat kymmenen tulevaa melonnan harrastajaa. Kesän viikottaiset keskiviikkomelonnat ovat myös käynnistyneet.

Nurmijärven Latu

Aikaisempia kirjoituksia

Nurmijärven Latu

Nurmijärven Latu ry, NurLa, on ulkoilijan ja terveysliikkujan seura. Seuran tavoitteena on liikuttaa jäsenistöään ja muitakin ihmisiä ulkona ja luonnossa. Näkyvimmät toimintamuodot ovat avantouinti, melonta ja retkeilyn lähes kaikki muodot, esim. lähiretket kävellen, hiihtäen, lumikenkäillen, jne. Myös retket muualle Suomeen ja vaellukset Lappiin ovat ohjelmassa.

Nurmijärven Latu on perustettu vuonna 1982 ja seurassa on tällä hetkellä 700 jäsentä.

http://www.suomenlatu.org/nurmijarvenlatu/

Uusimmat mielipiteet