Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta

Liikunnan riemua kevätnäytöksessä!

Zumba-ryhmä esiintymässä

Maaniitun koulun sali täyttyi katsojista tiistaina 3.5.2011 kun estradin valtasivat Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry:n liikuntaryhmien kevätnäytösohjelmat aina vaippapöksyisistä pikkuliikkujista aikuisiin zumbaajiin.

Pukuhuoneissa kävi kuhina, kun esiintyjät valmistautuivat esiintymisvuoroihinsa. ”Joko nyt me päästään esiintymään?”, kyselivät innokkaimmat. Näytös on siis innolla odotettu juttu, joka kruunaa mukavan jumppakauden. Kevätnäytöksen tarkoituksena on esitellä kauden aikana opittuja juttuja sekä tuoda esiin erilaisten ryhmien toimintaa. Näytös huipentui seuran joukkuevoimisteluryhmä Lumian esitykseen sekä kaikkien esiintyjien yhteiseen loppumarssiin.

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry:n perinteinen kevätnäytös järjestettiin nyt jo viidettä kertaa. Mukana oli esiintyjiä sekä perheliikunta että lasten, nuorten ja aikuisten ryhmistä.

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta

Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta ry järjestää liikuntaryhmiä Rajamäellä, Nurmijärvellä ja Klaukkalassa. Tuntivalikoimastamme löytyy mm. perheliikuntaa, lasten ja nuorten tunteja sekä aikuisten jumppia.

Tervetuloa tunneille!
 
Lisätietoa toiminnasta:
p. 045-2321 237

Uusimmat mielipiteet