Paikalliskerho Drómi

Paikalliskerho Drómi Suomen ykkönen

Suomessa järjestettiin lajissaan ensimmäiset islanninhevosten paikalliskerhokilpailut lauantaina 13.8.2011. Suomessa toimii 16 paikalliskerhoa, joista kuusi kerhoa lähetti edustusratsukkonsa mittelöimään parhaimmuudesta. Nurmijärveläinen paikalliskerho Drómi profiloituu vahvana kilpailijakerhona, muun muassa paikalliskerhon ratsukoita on vuosittain valittu Suomen edustusmaajoukkueeseen PM- ja MM-kilpailuihin.

Paikalliskerhokilpailuihin osallistui Drómista kahdeksan ratsukkoa. Kilpailumuoto oli poikkeava yleisesti järjestetyistä islanninhevosten askellajikilpailuista. Paikalliskerhokilpailuissa kilpailtiin eri askellajeissa kussakin eri paikalliskerhojen edustusratsukko, ja näiden suorituksista tuomarit antoivat pisteet.

Paikalliskerho Drómi menestyi loistavasti. Kilpailupäivän päätteeksi tulos julkistettiin: vuoden 2011 voittaja on paikalliskerho Drómi ja Drómi sai kunnian Suomen ensimmäisenä paikalliskerhovoittajana vastaanottaa upea kiertopalkintopokaali.  Tapahtuma tullee olemaan vuosittain PM-/ MM-kilpailujen jälkeen järjestetty kilpailu. Vuonna 2012 kilpailuja isännöi nurmijärveläinen paikalliskerho Drómi.
 

Vuoden 2011 voittajajoukkueen ratsukot:

Käynti Jutta Mäntynen - Thokki frá Bruarreykjum

Ravi Krista Sirviö - Spaka frá Bakkakoti

Laukka Hanna Reihe - Áfangi frá Asgeirsbrekku

Työtöltti Juha Kontio - Alfur frá Rettarholti

Vapaavalintainen tempo töltti Reetta Laurila - Inga frá Armoti

Töltti vapain  Juha Kontio - Alfur frá Rettarholti

Lisätty töltti Melinda Tiderman - Blaengur frá Sahala

Passi Elisa Tani - Röskur frá Dynum

 

Toim. Tarja Nordman 15.8.2011

Paikalliskerho Drómi

Aikaisempia kirjoituksia

Paikalliskerho Drómi

Hestamannafélagið Drómi on Suomen Islanninhevosyhdistyksen (SIHY*) paikalliskerho, joka on perustettu vuonna 2005. Kotipaikka on Nurmijärvi ja toiminta-alueena Uusimaa.

Drómi järjestää erilaisia islanninhevosten tapahtumia ja askellajikilpailuja, joista tulokset ohjautuvat osaksi WR-listaan (world ranking). Usea drómilainen on kasvanut innostavassa ryhmässä aktiiviseksi kilpailijaksi, joista moni on vuosittain valittukin Suomen maajoukkueeseen.

Paikalliskerho Drómi on iloinen ja ylpeä jäsenistönsä hienosta menestyksestä kilpailuissa. Helmikuussa 2011 Tanskan kisoissa Suomea edusti kutsuttuina kilpailijoina huippuratsukot Drómista! Drómilaisia ratsukoita myös edustanut Suomea vuosittain myös MM-tason kilpailuissa. Paikalliskerho Drómi osallistuu SIHYn järjestämiin tapahtumiin. Drómin ratsukoita on ollut mukana mm. Horse Showssa ja muissa valtakunnallisissa tapahtumissa.

Lisätietoja: www.dromi.suntuubi.com

Uusimmat mielipiteet