Pro Valkjärvi

Kirkkovenesoudut Valkjärvellä 25.-26.5.2012

Onkikilpailun voittaja 2011

mlvesanto

Toukokuun kirkkovenesoudut ovat jo viidennet soudut Valkjärvellä ja ne järjestetään yhteistyössä Klaukkalan Kirin kanssa. Tänä keväänä on käytössä kolme kirkkovenettä. Toista kertaa mukana on myös pienvene-/yksinsoutusarja (oma vene), yhdistyksellä on lainattavissa yksi vene.

Klaukkalan Yrittäjät ovat haastaneet Nurmijärven Yrittäjät ja Nummenpään Urheilijat ovat haastaneet Suomiehen Kylätoimikunnan. Molemmat ovat ottaneet haasteen vastaan. Parhaan ajan aikasoutuosuudessa saanut joukkue on voittaja. Kaikki joukkueet osallistuvat aikasoutuosuudessa jaettavaan kiertopalkintoon. Viime vuonna parhaan ajan sai Nurmijärven Reserviläiset, jotka nytkin ovat mukana puolustamassa voittoaan. Aikasoutuosuus soudetaan järven pohjoispään padolta maaliin Lähtelässä. Kiertopalkinto on nurmijärveläisen Tarinakorun suunnittelema ja toteuttama pysti, melko näyttävä. Ihanne kirkkoveneessä on 14 soutajaa ja perämies. Rannalle kannattaa tulla katsomaan, puuttuuko jostain veneestä soutaja, niin pääsee kokemaan iloisen porukkahengen.

Soutujen tapahtumapaikkana on Lähtelän ranta, Valkjärventie 79. Varsinaiset soudut ovat pe 25.5. klo 18:00 alkaen - 20:00 ja jatkuen lauantaina 26.5. klo 9:00 - 14:een. Lauantaina rannalla on ohjelmaa koko perheelle: poniajelua ja mönkijä, molemmat pientä korvausta vastaa, ongintakilpailu lapsille (palkintona letut, hillo ja limu) ym. tietoutta järvestä. Osallistumismaksu: kirkkovene 150€ (10€ per soutaja), pienvene 5€. Mahdollinen tuotto tulee Valkjärven suojeluun. Buffet'sta vastaa Valkjärven koulun vanhempainyhdistys.

 

Pro Valkjärvi

Aikaisempia kirjoituksia

Pro Valkjärvi

Pro Valkjärvi -yhdistyksen tavoitteena on Klaukkalan taajaman tuntumassa olevan Valkjärven vedenlaadun parantaminen, sekä Valkjärven luonnonsuojelun ja maisemanhoidon edistäminen.

Vedenlaadun ja luontoarvojen lisäksi Pro Valkjärvi tähtää myös ihmisten virkistysmahdollisuuksien parantamiseen Valkjärvellä, luonnollisesti ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu soutuveneen ja kanootin käyttö.

Lisätietoja

www.provalkjarvi.fi

Ilpo Pölönen, pj.
[email protected]
040 830 5984

Uusimmat mielipiteet