Pro Valkjärvi

Remigatio laetitiam erat - soutu oli iloa!

Klaukkalan Apteekin joukkueen iloa soudun jälkeen

mlvesanto

Viidennet Valkjärvi-soudut ovat ohi! Kuusitoista upeaa joukkuetta soutamassa! Upeaa yhteistyötä Valkjärven koulun vanhempainkerhon ja Klaukkalan Kirin kanssa! Joukkueita oli haastettu ja haaste oli otettu vastaan. Komea kesäsää, voiko hienonpaa kesäpäivää olla? Näin me iloitsimme Lähtelän rannassa.

Naapurissa, Hyvinkäällä, lähellä meitä, kosketti syvä suru. Elämään valmistuneet nuoret olivat menettäneet mahdollisuuden iloita elmästä, niin myös mielettömän, täysin turhan teon tehnyt ampuja.

Sydämien syvistä varjoista huolimatta yritimme ilota kesäpäivästä ja omasta iloisesta soututapahtumastamme. Niinpä komean kiertopalkinnon aikasoutuosuudesta vie jälleen haltuunsa vuodeksi  Nurmijärven Reserviläiset. Toiseksi parhaan ajan sai Nurmijärven Yrittäjien joukkue ja kolmanneksi Nummenpään Urheilijat. Aikasoutuosuus on joukkueelle leikkimielinen kilvoittelu padolta, järven pohjoispäästä, takaisin Lähtelään.

Upeat joukkueet soutujärjestyksessä: Klaukkalan Yrittäjät, Nurmijärven Yrittäjät, Valkjärven Airut, Sport Eagles, Nurmijärven Seurakunta, Nurmijärven Latu, Klaukkalan Lions Club, Meikku ja jumpparit, Klaukkalan Apteekin joukkue, Nummenpään Urheilijat ry, Nurmijärven Reserviläiset, Klaukkalan LC Leat, Suomiehen Kylätoimikunta, Kotorannan joukkue, Toivola-seura ja Klaukkalan Kiri. Klaukkalan Yrittäjät olivat haastaneet Nurmijärven Yrittäjät ja Nummenpään Urheilijat Suomiehen Kylätoimikunnan. 

Pienveneistä nopeimman ajan souti Jarmo Ekman.

Kiitos iloisesta tapahtumasta!

Pro Valkjärvi ry ja Klaukkalan Kiri

 

Pro Valkjärvi

Aikaisempia kirjoituksia

Pro Valkjärvi

Pro Valkjärvi -yhdistyksen tavoitteena on Klaukkalan taajaman tuntumassa olevan Valkjärven vedenlaadun parantaminen, sekä Valkjärven luonnonsuojelun ja maisemanhoidon edistäminen.

Vedenlaadun ja luontoarvojen lisäksi Pro Valkjärvi tähtää myös ihmisten virkistysmahdollisuuksien parantamiseen Valkjärvellä, luonnollisesti ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu soutuveneen ja kanootin käyttö.

Lisätietoja

www.provalkjarvi.fi

Ilpo Pölönen, pj.
[email protected]
040 830 5984

Uusimmat mielipiteet