Pro Valkjärvi

Kirkkovenesouduista kevään suurtapahtuma

Kuvituskuva.

Ilkka Hemmilä

Neljännet kirkkovenesoudut Valkjärvellä Lähtelän rannassa järjestetään 13.-14.5. Soututapahtuma on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen. Ilmoita joukkueesi ajoissa, niin pääset mukaan haastamaan viimevuotisen yllätysvoittajan.

Kirkkovenesoutujen ensimmäiset lähdöt ovat perjantaina 13. 5. klo 18, 19 ja 20 ja loput lähdöt lauantaina 14.5. klo 9, 10, 11, 12 ja 13. Veneeseen tarvitaan 14 soutajaa (vähemmälläkin pärjää) ja perämies. Veneitä lähtee kaksi kerrallaan. Kilpaosuus soudetaan järven pohjoispäästä, padolta Lähtelän rantaan. Viimevuotisen soudun voitti klaukkalalaisista kuntoilijoista koostuva Meikun jumpparyhmä.

On hyvä, että porukassa on muutamia kokeneita. Harjoittelemaan pääsee torstai-iltana.

Soutu maksaa 10 €/ henkilö. Rahat käytetään Valkjärven hyväksi.

Lauantain tapahtuman uutuutena on pienvenesoutu. Mukaan voi tulla omalla veneellä tai lainata Pro Valkjärven venettä.

Puffetista vastaa perinteiseen tapaan Valkjärven koulun vanhempainyhdistys.Lisäksi poniajalua, mönkijämatkoja ja muuta mukavaa ohjelmaa.

Tiedustelut Ilpö Pölönen, [email protected]. Ilmoittautumiset: [email protected] tai 040 776 2837

Pro Valkjärvi

Aikaisempia kirjoituksia

Pro Valkjärvi

Pro Valkjärvi -yhdistyksen tavoitteena on Klaukkalan taajaman tuntumassa olevan Valkjärven vedenlaadun parantaminen, sekä Valkjärven luonnonsuojelun ja maisemanhoidon edistäminen.

Vedenlaadun ja luontoarvojen lisäksi Pro Valkjärvi tähtää myös ihmisten virkistysmahdollisuuksien parantamiseen Valkjärvellä, luonnollisesti ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu soutuveneen ja kanootin käyttö.

Lisätietoja

www.provalkjarvi.fi

Ilpo Pölönen, pj.
[email protected]
040 830 5984

Uusimmat mielipiteet