Pro Valkjärvi

Valkjärvi-soudut - hyvää yhteensoutua

Parhaan ajan joukkue

Pirteä tuulikaan ei haitannut neljänsiä Valkjärvi-soutuja 13. - 14.5.2011. Kirkkoveneiden kymmenen innokkaan soutujoukkueen parhaan ajan saavutti Nurmijärven Reserviläisten joukkue, ajalla 11.44.98. Pienvene-sarjassa sivutuulessa parhaan ajan sai Keijo Juusola, ajalla 25.40.10.

Kirkkoveneissä hienoa yhteensoutua osoittivat myös Sport Eagles, Klaukkalan Yrittäjät, Valkjärven Airut, Nurmijärven Latu, Meikku Pirttilahden, Klaukkalan Lions Club, Toivola-seura, Nurmijärven Seurakunta ja Klaukkalan Kirin joukkueet.

Loistavasta talkoohengestä kiitokset Klaukkalan kiriläisille, Valkjärven koulun vanhempainkerhon buffet'n pitäjille kuin Pro Valkjärven aina aktiiveille. Innolla ensi kevään soutuihin!

 

Pro Valkjärvi

Aikaisempia kirjoituksia

Pro Valkjärvi

Pro Valkjärvi -yhdistyksen tavoitteena on Klaukkalan taajaman tuntumassa olevan Valkjärven vedenlaadun parantaminen, sekä Valkjärven luonnonsuojelun ja maisemanhoidon edistäminen.

Vedenlaadun ja luontoarvojen lisäksi Pro Valkjärvi tähtää myös ihmisten virkistysmahdollisuuksien parantamiseen Valkjärvellä, luonnollisesti ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu soutuveneen ja kanootin käyttö.

Lisätietoja

www.provalkjarvi.fi

Ilpo Pölönen, pj.
ilpo.polonen@hamk.fi
040 830 5984

Uusimmat mielipiteet