Rajamäen Kyläyhdistys

Vuoden kylä -titteli on arvokas tunnustus rajamäkeläisten talkootyöstä

Rajamäki on vuoden 2011 uusmaalainen kylä!

Rajamäessä ei jäädä odottelemaan, että kunta aina tekee ja maksaa. Yksi kylän näkyvimpiä ominaispiirteitä on toimeen ja tuumaan tarttuminen, vaikka sitten porukalla ja talkoovoimilla. Varmuudella voi sanoa, että missään muussa kunnan taajamassa ei toimi niin moni yhdistys tai taho päämääränään pyyteetön auttaminen. Ilmaista tai hyvin vähäkustanteista toimintaa löytyy kaikenikäisille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville kun vain rohkeasti kysyy ja pyytää.

Kymmenet Rajamäen yhdistykset toimivat kukin tavallaan ja omien lähtökohtiensa mukaisesti mutta silloin kun tarvitaan joukkovoimaa, osataan ajatukset ja ideat myös yhdistää. Tästä syntyy se kuuluisa yhteishenki, jonka turvin saadaan kylän toiveet ja ajatukset kuuluville myös kunnan päättäjien suuntaan.

Uudenmaanliitto valitsi Rajamäen Vuoden 2011 uusmaalaiseksi kyläksi, eikä suotta. Se on arvostettu ja ansaittu tunnustus siitä ilmaisesta talkootyöstä ja kantavasta yhteishengestä, jota kylässämme on vaalittu vuosikymmenten ajan.

Kiitokset kaikille hakemukseen kommentteja ja puoltoja lähettäneille.

KIITOS JA KUNNIA KAIKILLE RAJAMÄKELÄISILLE!

Rajamäen Kyläyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Kyläyhdistys

Rajamäen Kyläyhdistys r.y. omaa pitkät perinteet Rajamäen asukkaiden asioiden eteenpäinviemisessä ja edistämisessä. Toimimme pienen aktiivisen hallituksen voimin kertoen kunnan päättäjien suuntaan kylän asukkaiden toiveista ja vaatimuksista.

Nettisivuiltamme www.rajamaki.net löytyvät yhteystiedot, keskustelupalsta ja tapahtumakalenteri. Nettisivuillamme kerrotaan myös kuinka pääset jäseneksi yhdistykseen, tarvitsemme kipeästi mukaan uutta ja aktiivista porukkaa viemään asioita eteenpäin ja järjestämään tapahtumia ja tempauksia. Ota yhteyttä ja tule mukaan aktiiviseen toimintaan!

Uusimmat mielipiteet