Rajamäen Kyläyhdistys

Rajamäen Kyläyhdistyksen Vaalipaneeli 30.3.2011

Katson tarpeelliseksi oikaista muutaman virheellisen käsityksen koskien Rajamäellä 30.3.2011 järjestettävää Vaalipaneelia.

Ensinnäkin: Tilaisuus on Rajamäen Kyläyhdistyksen järjestämä. Jos julkisuudessa liikkuu jotakin muuta tietoa, on se virheellistä ja em. tahon omin päin liikkeelle laittamaa. Kyläyhdistykseltä ei ole kysytty lupaa tilaisuuden mainostamiseen. Tilaisuudessa ei myöskään ole ”Kahvitarjoilua” vaan maksullinen kahvio, jonka tuotto menee luokkaretki- ja leirikoulutoimintaan.

Toiseksi: Vaalipaneeliin on kaikilla, niin ehdokkaat kuin äänestäjätkin, vapaa pääsy. Paikalle saapuu tietojeni mukaan myös muita kuin etukäteen mainittuja kuntamme ja sen lähialueiden ehdokkaita. Kyläyhdistyksen ilmoittelussa on mainittu ne ehdokkaat, jotka ovat ajoissa tilaisuuteen ilmoittautuneet.  Yhdistyksemme on poliittisesti sitoutumaton, eikä asetu kenenkään ehdokkaan taakse tai minkään yksittäisen puolueen asiaa ajamaan.

Kolmanneksi: On hienoa, että löytyy kiinnostusta yhdistyksemme toimintaa kohtaan. Toivoisin tosin kiinnostuksen ulottuvan muuhunkin kuin Vaalivuoteen. Kehotan myös jokaista politiikassa mukana olevaa liittymään jäseneksi Rajamäen Kyläyhdistykseen. Näin tieto tapahtumista ja suunnitteilla olevasta toiminnasta tavoittaa henkilön ensimmäisten joukossa eivätkä hyvät tilaisuudet mene sivu suun.

Ja lopuksi: Tervetuloa Rajamäen Kyläyhdistyksen Vaalipaneeliin keskiviikkona 30.3.2011 alkaen klo 18.00. Luvassa on mielenkiintoinen ilta ja värikästä keskustelua.

Kirsi Salo

puheenjohtaja

Rajamäen Kyläyhdistys r.y.

  

Rajamäen Kyläyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Kyläyhdistys

Rajamäen Kyläyhdistys r.y. omaa pitkät perinteet Rajamäen asukkaiden asioiden eteenpäinviemisessä ja edistämisessä. Toimimme pienen aktiivisen hallituksen voimin kertoen kunnan päättäjien suuntaan kylän asukkaiden toiveista ja vaatimuksista.

Nettisivuiltamme www.rajamaki.net löytyvät yhteystiedot, keskustelupalsta ja tapahtumakalenteri. Nettisivuillamme kerrotaan myös kuinka pääset jäseneksi yhdistykseen, tarvitsemme kipeästi mukaan uutta ja aktiivista porukkaa viemään asioita eteenpäin ja järjestämään tapahtumia ja tempauksia. Ota yhteyttä ja tule mukaan aktiiviseen toimintaan!

Uusimmat mielipiteet