Rajamäen Metsänkävijät

Tarpojat kokoontuivat autonrakennustalkoisiin

Viime viikonloppuna 20.-21.4.2012 Rajamäen Metsänkävijöiden tarpojaosaston yhteinen KITT eli koko ikäkauden tarpojatapaaminen kului lippukunnan retkikämpällä Marsissa Herusissa. Ohjelmassa oli ensinnäkin työntöauton rakennusta ensi kesän piirileiri Huimaa varten. 

Perjantaina alkuillasta satoi, mutta se ei tarpojia tietenkään pidätellyt, sillä teltta saatiin rivakasti pystyyn. Makkaraa ja lettuja paistamaan siirryttiin kuitenkin sisälle, jossa kilapailtiin myös siitä, kuka saisi suuhunsa mahtumaan samanaikaisesti eniten vaahtokarkkeja. Yhtätoista enempää oli vaikea saada. Nukkumaan mentiin sitten telttaan ja yön aikana kipinävuorot sujuivat suhteellisen ongelmitta. 

Aamulla aamiaisen jälkeen sään ollessa vähemmän sateinen alkoi kauanodotettu autonrakennus. Työntöauton rakentamiseen täytyi käyttää mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, joita oli hankittu esimerkiksi romuttamoilta. Pikkulasten polkupyöristä saatiin etupyörät ja takapyörät saatiin vanhoista kottikärryn pyöristä. Auton istuin on vanhasta pulkasta.Työntöauto ei tullut valmiiksi KITTissä, mutta sitä ehditään onneksi vielä virittää, hioa ja maalailla ennen heinäkuussa alkavaa Huimaa.

Kaikki eivät mahtuneet samaan aikaan hitsaamaan ja virittämään autoa, joten samalla ehdittiin myös treenata partiotaitokisakuntoa piirileiriä varten. Vaikka jokainen mukana ollut tarpoja ei nyt ehkä treenistä huolimatta osaa kaikkia solmuja, niin ainakin veden keitto trangialla menee nyt jokaisella alle kymmenen minuutin.

Huima lähenee huimaavasti!

 

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet