Rajamäen Metsänkävijät

Aurinkoa riitti paraatissa

Juho Tuure

Sunnuntaina 17.4. Rajamäen Metsänkävijät ottivat osaa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestämään paraatiin Helsingissä. Perinteiden mukaisesti paraati alkoi ja päättyi Senaatintorille ja marssireitti kulki Esplanadilla. Rajamäkeä edustamassa oltiin koko lippukunnan voimin nuorimmista sudenpennuista aina aikuisiin konkareihin. RaMelaisia marssimassa olikin yhteensä lähes 50! RaMe oli määrätty marssijärjestyksessä ihan viimeiseksi lippukunnaksi, joten marssimaan pääsemisen alkamista piti odotella. Onneksi sää helli koko maata ja aurinkolasit oli muistettu ottaa mukaan.

Paraatin jälkeen rumpujen pauhina ja marssimusiikki jäivät taakse RaMen suunnatessa kohti Korkeasaarta. Eläimet olivat varsin virkeitä kevätauringossa. Erityisesti mieleen jäivät leikkisät karhut, ovathan ne RaMen tunnuseläimiäkin.

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet