Rajamäen Metsänkävijät

Kierrätystä ja yhteistä toimintaa

Tiistaina 12.4.  Rajamäen Metsänkävijöiden kololla riitti vilinää ja vilskettä, kun kaksi partioryhmää, Myyrä ja Muurahaiset, kokoontuivat samaan aikaan. Kyseessä oli eräänlainen harjoituskokous, jonka Myyrän vanhemmat tarpojat (12-15 -vuotiaat) vetivät  nuoremmilleen Muurahaisten seikkailijoille (10-12 -vuotiaille).  Kokouksen aiheena oli kierrätys, mikä näkyi toiminnasta: askarreltiin helmiä vanhoista lehdistä sekä kerrattiin, mitä kuuluu mihinkin roskikseen.

Kokouksen tarkoituksena oli antaa tarpojille jo  esimakua ja kokemusta siitä, minkälaista olisi tulevaisuudessa vetää omaa ryhmää. Eri ikäkausien yhteinen tutustuminen ja toimintakin on toki tärkeää. Mielipide tavallisesta poikkeavasta kokouksesta oli positiivinen. - Kivaa, helmien askartelun lomasta hihkuttiin.  

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet