Rajamäen Metsänkävijät

Home Hospitality -vieraille esiteltiin Suomea ennen Jamboreeta ja sen jälkeen

Partiolaisten kansainvälisiin leireihin kuuluu osana perhevierailu, Home Hospitality, jossa tutustutaan vieraan maan kulttuuriin. Ennen ja jälkeen Etelä-Rutsissa tänä kesänä järjestetyn Jamboree -leirin ulkomaalaisilla partiolaisilla oli mahdollisuus osallistua Home Hospitalityyn Ruotsissa, Suomessa, Norjassa tai Tanskassa.

Ennen leiriä oli Rajamäen Metsänkävijöiden partioperheistä kahdessa vieraina espanjalaisia ja leirin jälkeen viidessä perheessä oli vieraina brittejä. Perhevierailut kestivät nelisen päivää ja niiden aikana esiteltiin suomalaista kulttuuria ja arkea. Perhevierailu oli jokaisessa perheessä erilainen, sillä perheet saivat itse päättää mitä vieraidensa kanssa tekivät. Vieraille esiteltiin muun muassa Helsinkiä, Nurmijärveä ja Sääksissä käytiin uimassa. Kaikkien Nurmijärven alueen brittien isäntäperheiden kesken järjestettiin saunailta Kotorannassa, jossa paistettiin myös lettuja ja makkaraa nuotiolla. Myös vieraat esittelivät omaa kulttuuriaan, sillä esimerkiksi kun brittien kanssa tehtiin karjalanpiirakoita, he opettivat isäntiään tekemään skonsseja.

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet