Rajamäen Metsänkävijät

Partiolettujen tuoksua Rajamäen kyläpäivässä

Useat löysivät partioleirin letuntuoksuiseen rauhaan.

Juho Tuure

Rajamäen Metsänkävijät osallistuivat perinteiseen tapaan Rajamäen kyläpäivään jo perinteeksi muodostuneella partiolettu-pisteellä, joka sijaitsi markkina-alueen reunassa Lupiinilehdon rauhassa. Sinne oli tänä vuonna kohonnut (lähes) oikea partioleiri leiriportteineen, nuotioineen sekä HAWU-telttoineen. Leirissä kaikki partiosta kiinnostuneet sekä muut markkinahumusta leirin rauhaan löytäneet saivat kaikessa rauhassa syödä perinteisiä partiolettuja sekä tutustua partiotoimintaan erityisesti Rajamäen alueella. 

Perinteiseen tapaan RaMe vastasi myös veteraanikeräyksestä ja esimerkiksi sen takia huivikauloja pystyi bongaamaan muualtakin kuin leiristä. 

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet