Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijöissä rikotaan ennätyksiä

 Rajamäen Metsänkävijöillä on nyt syytä kajauttaa raikuva huuto eetteriin! Viikko sitten 11.-12.2.2012 järjestettiin Kiljavalla Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sekä Uudenmaan Partiopiirin yhteiset talvimestaruuskilpailut Umpi-Hanki 2012. Vaikka piirien välinen mestaruus meni Pääkaupunkiseudulle, on mänkijöillä syytä juhlia: Rajamäen Metsänkävijöiden Kotka-vartio voitti vihreän sarjan piirimestaruuden.

 

Eipä siinä vielä kaikki! Lippukunnan jäsenmäärä on ollut tasaisessa kasvussa ja nyt on saavutettu uusi ennätys: 179 mänkijää, joista 91 tyttöä ja 88 poikaa.

 

Onnittelut Kotkille sekä kaikille Rajamäen Metsänkävijöille, saavutusten kunniaksi kaikukoon huuto:

"Mee... mee... mee... METSÄN,

kää... kää... kää... KÄVIJÄT,

MET - SÄN - KÄVI - JÄT - HEI HEI HEI!"

Rajamäen Metsänkävijät

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Metsänkävijät

Rajamäen Metsänkävijät ry on Rajamäellä ja Röykässä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä 8-vuotiaista sudenpennuista yli 80-vuotiaisiin partiokonkareihin on yli 200.

Me olemme Uudenmaan Partiopiirin suurin lippukunta. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain puuhastelemaan erilaisten partiotaitojen ja -tietojen parissa. Silloin tällöin viikonloppuisin retkeillään tai kisaillaan sekä koetaan elämyksiä ja seikkailuja luonnossa yhdessä kaikenikäisten partiokaverien kanssa. Partio on kansainvälinen liike, joten esim. suurleireillä tulet tapaamaan partiolaisia eri puolilta maailmaa.

Partiotoiminta tarjoaa koko perheelle hauskaa ja kehittävää toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisenakin olet tervetullut mukaan toimintaamme. Uusia sudenpentuja, koulussa toisella luokalla olevia lapsia, otamme toimintaamme mukaan syksyisin.

Muiden ikäkausien osalta ja liittymisestä lippukuntaamme lisätietoa antavat allaolevat henkilöt. Tervetuloa Rajamäen Metsänkävijöihin!

Lisää tietoa toiminnastamme on verkkosivuillamme, mistä löydät myös yhteydenottotiedot: rame.partio.net

Uusimmat mielipiteet