Rajamäen Rykmentti

Rykmentille kaksi mitalia SM-sprintistä

Tuomas Tervo suunnisti sunnuntaina pronssia ja Jesse Laukkarinen (H20) hopeaa sprintin Suomen mestaruus -kilpailuissa Tampereen Hervannassa. Hienon suorituksen teki myös Vili Niemi, joka sijoittui neljänneksi miesten pääsarjassa.

Miesten kisa oli erittäin tiukka ja Tervo hävisikin jaetun voiton vieneille Mårten Boströmille ja Tuomo Mäkelälle vain viisi sekuntia. Vilillekin tappiosekunteja kertyi vain seitsemän. Lausannen MM-sprinttiin tähtäävä Tuomas oli suunnistukseensa yhtä turhaa kiertoa lukuunottamatta tyytyväinen, mutta vauhdissa olisi sprinttispesialistin mukaan ollut vielä toivomisen varaa.

H20-sarjassa hopealle sijoittunut Laukkarinenkin jäi vain seitsemän sekuntia sarjan voittaneelle Otto Simosakselle.

- Virheitä ei oikeastaan tullut, aika puhdas suoritus. Jonkun huonon reitinvalinnan tein. Tietysti vähäsen harmittaa, kun ensimmäinen SM-voitto jäi niin pienestä kiinni, mutta ei tässä voi olla kun tyytyväinen, Jesse jutteli tulosten selvittyä.

Niemen lisäksi plaketeille sijoittuivat Riikka Haltia (5. D15), Marika Suominen (6. D18), Akseli Leino (8. H17) ja Miika Suominen (5. H20).


Tulokset
Hevoskuurin juttu aiheesta

Rajamäen Rykmentti

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Rykmentti

Rajamäen Rykmentti on vuonna 1937 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka toimii Pohjois-Uudenmaan ja Nurmijärven alueella. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monipuoliset edellytykset suunnistuksen oppimiselle, lajin kilpailutoiminnalle ja huippusuunnistukselle sekä suunnistuksen harrastamiselle kuntoilumuotona. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme www.rajamaenrykmentti.fi

Uusimmat mielipiteet