Rajamäen Rykmentti

Tuomas Tervo suunnistuksen MM-kisoihin

Rykmentin Tuomas Tervo lunasti eilen suunnistetussa MM-katsastussprintissä kisalippunsa Sveitsin Lausannessa järjestettäviin suunnistuksen MM-kilpailuihin.

Päävalmentaja Juha Taini oli luvannut kisapaikat Tampereen katsastusten voittajille suoraan. Tervo veikin perjantain kisan nimiinsä sekunnin erolla Iso-Britannian Fraser Scottiin ja 16 sekunnin erolla kolmanneksi tulleeseen Vesa Taanilaan. Myös Vili Niemi sijoittui taas hienosti neljänneksi jääden Tervolle 21 sekuntia.

Tampere Gamesin sprintti toimi katsastuksena myös sunnuntaina julkaistavaan nuorten MM-joukkueeseen. Slovakiassa hyvät katsastusnäytöt antaneet Rykmentin Miika Suominen ja Jesse Laukkarinen sijoittuivat kisassa neljänneksi ja kuudenneksi.

Maailmancup- ja Nuorten EM -katsastukset jatkuvat Tampereella vielä tänään ja huomenna.

 

Katsastussprintin tulokset

Rajamäen Rykmentti

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Rykmentti

Rajamäen Rykmentti on vuonna 1937 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka toimii Pohjois-Uudenmaan ja Nurmijärven alueella. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monipuoliset edellytykset suunnistuksen oppimiselle, lajin kilpailutoiminnalle ja huippusuunnistukselle sekä suunnistuksen harrastamiselle kuntoilumuotona. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme www.rajamaenrykmentti.fi

Uusimmat mielipiteet