Rajamäen Rykmentti

Mervi Pesulle kultaa SM-hiihtosuunnistussprintistä

Imatralla 28.-29.1. kilpailluissa hiihtosuunnistuksen SM-kilpailuissa rykmenttiläiset voittivat kaksi mitalia. Lauantain sprintissä Mervi Pesu sijoittui naisten pääsarjassa jaetulle ensimmäiselle sijalle Kouvolan Suunnistajien Sari Vääräsen kanssa. Kolmanneksi hiihtänyt Marttiina Joensuu (NivU) jäi kaksikolle 20 sekuntia.

Henkilökohtaisessa kisassa palkinnoille ylsivät myös kuudenneksi hiihtänyt Jannina Gustafsson(D18), samassa sarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Marika Suominen, kuudenneksi hiihtänyt Riikka Haltia(D16), yhdeksänneksi hiihtänyt Freia Gustafsson(D14) sekä viidenneksi sijoittunut Ari Enroth(H50).

Sunnuntain sprinttiviestissä Riikka Haltia ja Krista Lahtinen sijoittuivat toiseksi D16-sarjassa.

- Keli viestissä oli tosi hyvä, kun pakkanen laski -12 asteeseen ja ladut olivat hyvässä kunnossa, paitsi yksi tie missä asvaltti näkyi ja sukset naarmuntuivat.. Urasto oli aika helppo mutta ihan hyvä, koska sopi myös 14-sarjalaisille. Meillä meni Riikan kanssa kummallakin tosi hyvin, vaikka vielä lauantaina olin kuumeessa, mitalista iloinnut Krista kertasi.

Tytöt hävisivät voiton vieneelle Naville tasan minuutin.

Myös Marika Suominen ja Jannina Gustafsson ylsivät plaketeille sijoittuen kuudenneksi D18-sarjassa.

Tulokset

Rajamäen Rykmentti

Aikaisempia kirjoituksia

Rajamäen Rykmentti

Rajamäen Rykmentti on vuonna 1937 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka toimii Pohjois-Uudenmaan ja Nurmijärven alueella. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monipuoliset edellytykset suunnistuksen oppimiselle, lajin kilpailutoiminnalle ja huippusuunnistukselle sekä suunnistuksen harrastamiselle kuntoilumuotona. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme www.rajamaenrykmentti.fi

Uusimmat mielipiteet