Mielipide: Nurmijärven kuntakeskukset ovat avain kasvuun

Miksi yrittäjät haluavat ilmaista mielipiteensä Rajamäen lukion puolesta?

Rajamäki on vireä ja hyvä paikkakunta yritysten toimia. Olemme osa Nurmijärven kuntaa, jonka kolme kuntakeskuskusta kukin tarjoaa yrityksille hyvän toimintaympäristön.

Muutosten keskellä kaikki kuntakeskukset tulee pitää elinvoimaisina ja houkuttelevina. Näin toimien varmistamme koko kunnan elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

Meille ovat tärkeitä tarjolla olevat kunnan tuottamat lähipalvelut, joita me kaikki käytämme.

Niiden varaan rakentuu hyvinvointimme, niiden takia Rajamäki on hyvä paikka asua ja käydä töissä.

Kattavat kunnan tarjoamat lähipalvelut houkuttelevat uusia asukkaita lisäten palveluiden kysyntää alueella. Tämä luo lisää työpaikkoja ja varmistaa laadukkaiden palveluiden säilymisen.

Hyvinvoivat yritykset tarjoavat vakaita työpaikkoja, joiden varaan asukkaat voivat rakentaa perheiden tulevaisuuden.

Haluamme yhdessä kunnan kanssa kehittää taajamaa pitkäjänteisesti, tavoitteina sen asukkaiden hyvinvointi. Kunnan päättäjät ovat laatineet kunnan strategian, suunnittelun kivijalan, joka ohjaa kunnan pitkäntähtäyksen toimintaa. Siinä on selkeästi määritetty, että kunnassa on kolme kuntakeskusta, joissa kussakin on lukiopalvelut.

Ovatko Nurmijärven poliittisten päättäjien arvot samat kuin Tuusulassa?

Tuusulassa tehtiin sama valinta nelisen vuotta sitten ja he ovat edelleen tyytyväisiä ratkaisuun. Siellä on kolme kuntakeskusta, joissa oli omat lukiot ja kunnalla oli haastava taloudellinen tilanne. Tuusulassa lukiopäätöksen takana oli vankka poliittinen tahto säilyttää ja kehittää olemassa olevaa, ei rikkoa toimivaa rakennetta ja huonontaa keskittäen kunnan asukkaiden palveluita.

Tuusulassa säästöt hankittiin yhdistämällä lukioiden hallinto. Tuusula tuottaa lukiopalvelut myös tulevaisuudessa hajautetusti. Päätös ei ollut kustannuksiltaan edullisin, mutta se turvaa kuntakeskusten kehityksen ja luo niihin elinvoimaa sekä tarjoaa oppilaille turvalliset lähipalvelut ja kasvuympäristön.

Arvoisat valtuutetut, tehkää päätös, joka turvaa Rajamäen lukion oppilaille ja opettajille pysyvän paikallisen lukiotoiminnan ja antaa heille pysyvän työrauhan. Tehkää tulevaisuuteen tähtäävä, kunnan strategian mukainen päätös, joka tukee kolmen kuntakeskuksen kasvua ja kehittymistä.

Joukko rajamäkeläisiä yrittäjiä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.