Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Herunen on osa Nurmijärveä

Asun Herusissa ja sitä kautta kokenut olevani nurmijärveläinen, monessa suhteessa olen jopa ylpeä nykyisestä kotikunnastani. Koko täällä oloajan minua on häirinnyt se, että Herunen on postin mielestä Hyvinkäätä, koska postinumeromme on 05620 Hyvinkää. Kummalliseksi asian tekee sekin, että fyysinen postipisteemme on Rajamäellä.

Asia äkkiseltään ei tunnu kummoiselta. Kyllä kirjeet ja kortit tulevat perille, vaikka kuntaraja olisikin vähän hakusessa. Mutta kun eivät tule, eivät aina myöskään kutsutut vieraat, öljyauto, remonttimies eikä moni muukaan.

Sattuu olemaan niin, että Hyvinkään puolella on saman niminen katu ja ainut ero on siinä, että toisen postinumero on 05800.

Vuosien varrella on kuljeteltu postia ja paketteja puolin ja toisin, samoin ohjattu ihmisiä sinne toiseen kohteeseen.

Eipä siinä mitään, sen toisen paikan ihmiset ovat oikein mukavia. Mutta vakavasti ottaen, onhan tämä aivan hölmöä. Entä jos tulee tosipaikka ja tarve saada ambulanssi, paloauto tai poliisi paikan päälle?

Asian ratkaisuun ei vaadittaisi mitään rakettitiedettä, riittäisi, kun Suomen posti tunnustaisi, että Herunen on osa Nurmijärveä ja muuttaisi osoitteeksemme 05620 Nurmijärvi tai edes Rajamäki.