Mielipide | Miksi tekojää pysyy kiinni?

Jokainen on varmasti sitä mieltä, että terveysviranomaiset ja muut päättävät tahot ovat kovien ratkaisujen äärellä koskien koronapandemiaa. Keusote teki jälleen uusia linjauksia. Kiitos jollekin taholle päätösten tarkennuksista, jotta tekonurmet ja kuntoportaat päätettiinkin jättää auki.

Suurta hämmästystä aiheuttaa päätös Krannilan tekojään sulkemisesta. Tämä on kunnan edustuksen mukaan Keusoten suositus.

Voisiko Keusoten edustaja perustella tämän päätöksen ja selittää, miten liikunta tekonurmella ja tekojäällä eroavat toisistaan? Onko luistelu ja jääurheilu jotenkin riskialttiimpaa?

Esimerkiksi Espoo ja Helsinki pitävät tekojäät auki, mikä tuntuukin järkevältä päätökseltä varsinkin lapsia ja nuoria ajatellen.

Kenenkään maailma ei lopu tekojään kiinnipitämiseen, ja joku voi pitää tätä kysymystä täysin turhana, mutta yhtälailla monia tämä askarruttaa ja ihmetyttää ja jopa tai nimenomaan harmittaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut