Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Terveysaseman opasteet oikeisiin paikkoihin

Keskiviikkona (NU10.2.20) tässä lehdessä julkaistiin Keusoten antamaa tietoa kirkonkylän terveysaseman kulkureittien muutoksista.

Minä itse en tiedä terveyskeskuksen ulko-ovien tunnisteita eikä minulla ole rakennuksen pohjapiirrosta yleensäkään matkassa. Ja oikea ja vasenkin riippuu, mistä päin katsoo. Ainakin minulla.

Jos joku keusotelainen joskus kokisi toimet juuri asiakkaan silmin katsottuna, voisi päässä syntyä ajatus, mehän voitaisiin laittaa opasteita uloskin!

Katsoisin, että jo vanhan pääoven edessä olevan mäen alapäähän sijoitettu opastus loisi edellytykset löytää tehokkaasti perille.

Ja säästäisi joltakin vaivaiselta turhan ja rasittavan nousun pakkasessa mäen päälle.

Ja seuraava edelleen tarkentuva opastus tulisi olla näköyhteyden päässä siitä ensimmäisestä. Tämä mahdollistaisi oikean oven ja sitä kautta myös kohteen löytymisen. Ja ei tarvitsisi alkuvuoteen 2022 jokaisen asiakkaan kiertää rakennusta ympäri ovia etsien.

Siis todettakoon, että keskiviikkona 10. helmikuuta aamupäivällä pihalla en nähnyt yhtään sen hetkisen tilanteen vaatimaa opastetta.

Ja toteaisin vielä, että yleensä rakennusurakan, varsinkin saneerausurakan, aikana myös ympäristön olosuhteet muuttuvat lähes päivittäin. Tällöin tietenkin myös opastus tulisi välittömästi päivittää muuttuneen tilanteen mukaiseksi.

Ei riitä vain, että ollaan jo siellä sisällä olemassa, pitäisi joskus myös ajatella ja toimia. Ajatella ja toimia asiakkaan suunnasta asiat nähtynä.