Kolumni | Korona-arki NJS:n Nappuloissa

Nappulafutiksessa (alle kouluikäisten toiminta) opetellaan futiksen alkeita, kuten kuljettamista, laukaisua ja pelaamista sekä opetellaan monipuolisia liikunnan perusmotorisia taitoja.

Nappuloissa opetellaan myös ryhmässä toimimista ja saadaan uusia kavereita. Nappularyhmät toimii Nurmijärvellä Klaukkalassa ja Kirkonkylällä. Nappularyhmiä ovat Perhefutis, Nappulaleikkikoulu ja Nappulajalkapallokoulu.

Lisätietoja ryhmistä ja niiden sisällöstä saa osoitteesta www.njs.fi

Korona-arkea on nyt vuosi takana ja kesä- sekä talvikausi on sujunut mukavasti eikä altistumisia nappularyhmissä ole todettu tähän mennessä. Olemme siis pystyneet pitämään harjoitukset riittävän turvallisena.

Uusi normaali arki on koetellut valmennuksen luovuutta sekä todistanut, miten tärkeää viestintä ja tiedottaminen asioista on ollut.

Ilman asianmukaisia toimintaohjeita ja niiden noudattamista emme pystyisi harjoittelemaan turvallisesti.

Korona-aika haastaa myös uusien pelaajien rekrytointia.

Haasteena tällä hetkellä on turvavälit näin pienten lasten osalta.

Harjoitukset on muutettu vastaamaan voimassaolevia suosituksia ja olemme seurana huolehtineet myös saapumisen ja poistumisen turvallisuudesta.

Nappuloiden valmennuksesta vastaa Junioripäällikkö Asko Jortikka reippaiden nappulaohjaajien ja vapaaehtoisten vanhempivalmentajien kanssa.

Korona-aika haastaa myös uusien pelaajien rekrytointia, joka on joka urheiluseuralle elintärkeä asia.

Nappuloiden kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja toivomme uusia pelaajia mukaan. Kokeileminen alkuun on maksutonta.

Mukaan kesäkaudelle voi ilmoittautua Nappuloiden sivujen www.njs.fi kautta tai lisätietoja voi kysyä allekirjoittaneelta nappulakoordinaattorilta nappulat@njs.fi tai junioripäälliköltä junioripaallikko@njs.fi

Olemme Nappulatoiminnassa onnistuneet säilyttämään lasten liikkumisessa hauskuuden ja ilon koko korona-ajan rajoituksista ja haasteista huolimatta.

Rakastutaan futikseen yhdessä.

Kirjoittaja on Nurmijärven Jalkapalloseuran Nappula- ja turnauskoordinaattori, SPL 1 (seurajohtamisen ammattitutkinto 50 op), sairaan- hoitaja YAMK.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut