Mielipide: Turvallisuussuunnitelmilla on jo kiire!

Jotain on

Nurmijärvellä, etenkin kirkonkylässä, vuoden sisällä tapahtuneet tuhopoltot ja niiden yritykset ovat järkyttäneet. Emme todellakaan elä missään lintukodossa täällä. Nyt tarvitaan kaikkien kuntalaisten valppautta ja puuttumista kaikenlaiseen häiriökäyttäytymiseen. Nyt pitää jokaisen vanhemman huolehtia siitä, että on tietoinen jälkikasvunsa tekemisistä.

Nyt tarvitaan konkreettisia tekoja kunnan puolelta turvallisuuden parantamiseksi, kun ilkivalta tuntuu vaan lisääntyvän. Eikä tämä ole suinkaan yksinomaan nuorison syy, kyllä aikuisetkin ongelmia aiheuttavat.

Eikö tänne saada lisää valvontakameroita kaupunkien malliin? On aivan pöyristyttävää, että tällaisen kehityssuunnan vallitessa kunnassa edes käydään keskusteluja siitä, pitäisikö katuvalot sammuttaa kesäajaksi! Päinvastoin, valaistusta olisi monin paikoin parannettava. Pimeitä kolkkia jopa julkisten rakennusten liepeillä riittää.

Nurmijärveä jaksetaan aina vaan markkinoida positiivisena ilmiönä. Olisi jo vihdoin aika lunastaa näitä lupauksia. Viimeaikaisten tapahtumien valossa ilmiö ei kovin positiivisena näyttäydy, valitettavasti.

Kommentoi