Mielipide | Lapsetko ympäristön pilaajia?

Aika erikoinen kirjoitus oli päätoimittaja Aija Piriseltä, kun hän väitti, että maailma ei tarvitse lisää lapsia (NU 21.7.).

Täytyy sanoa, että mitä enemmän perheellä on lapsia niin sitä vähemmän on itsekkyydelle tilaa.

Lasten kautta menettää omaa aikaansa ja myös rahaa. Niitä kahta asiaa, jota useimmat ihmiset niin kovasti tahtovat.

Nykyinen Setan filosofian mukainen ajatusmalli on toki paras ratkaisu liian suureen lapsilukuun. Tuskin homo- tai lesboparit kovin suuria perheitä edes havittelevatkaan.

Tällä mallilla päästään helposti Kiinan yhden lapsen mallin. Täytyy todeta se, että Kiinakin on herännyt siihen, että kun heidän ihmismassasta kohta suuri osa alkaa olla eläkeläisiä, niin jonkun tarvitsee tehdä työtäkin.

Ei tarvitse olla maahanmuuttovastainen niin jokainen ymmärtää, että maahanmuutto ei ratkaise väestövinoumaa. Ruotsi on yrittänyt ja nyt nähdään vähitellen seuraukset.

Alaikäisille vaaditaan elinkautisia rangaistuksia, kun rikollisuus vain kasvaa. Olisi terveellistä käydä Ruotsissa ja keskustella paikallisten ihmisten ja myös sinne muuttaneiden kanssa.

Vaikka kirjoituksessa yritetään jättää lapsiluvun päättäminen jokaisen yksilön harteille, niin perusviesti on selvä. Lapsia ei haluta ja niiden saaminen ei ole suotavaa.

Toivottavasti toimituksesta ei tule tällaisia viestejä lisää – Nurmijärvellä on paljon isoja perheitä ja hyvä näin.

Se on meidän vahvuutemme ja sen takia meidän ei tarvitse hävetä. Ja vielä lopuksi: me emme tee yhtään lasta, jos meille ei niitä anneta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut