Lukijalta | Lisää viihtyisyyttä Klaukkalan kouluun

Klaukkalan koulun asfalttipiha on tylsä, koska siellä ei ole mitään tekemistä monen lapsen mielestä. Haluaisimme välitunneille enemmän tekemistä. Jos asfalttipihalle maalattaisiin esimerkiksi tervapataympyrä, katutaidetta ja hyppyruutuja sekä ”kivi sakset paperi” -hyppelypaikka, voisi oppilailla olla hauskempaa. Sinne voisi myös hankkia muita välineitä esim. jalkapallomaalit rikki menneiden koripallokorien sijasta ja hyppynaruja sekä hulavanteita.

Frisbeegolfrata olisi myös kiva koulumme pihaan. Koulustamme löytyy varmasti lapsia jotka haluaisivat heitellä frisbeetä välituntisin. Jos saisimme esimerkiksi koulullemme hyppyruutuja isommat ja pienemmät oppilaat olisivat varmasti enemmän yhdessä. Asfalttipihalla on myös paljon monttuja, jotka vaikeuttavat leikkimistä ja ovat vaarallisia juoksuleikkeihin ja pallon potkimiseen.

Koulumme oppilaat olisivat varmasti välitunneilla enemmän liikunnallisia jos saisimme tasaisen asfalttipihan, kivat maalaukset asfalttiin ja uudet välituntivälineet.

Frisbeegolfrata olisi myös kiva koulumme pihaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut