Mielipide | Lähde yrittäjineen parasta mitä Rajamäki saanut vuosikymmeniin

Kommentti Lukijalta-palstan 28.8. kirjoitukseen ”Alkon myymälä Rajamäen Kauppakeskus Lähteeseen”.

Olen nähnyt 30-vuotisen rajamäkeläisyyteni aikana kylän palveluiden ylä- ja alamäkiä. Ajoittain on joillain palvelualoilla ollut ylitarjontaa ja sen perään nähty yrittäjien joukkopako paikkakunnalta eri syistä. Rajamäellä on tyypillinen näky pihalla seisova henkilöauto jokaista täysi-ikäistä kohti. Tämä johtuu puuttuvista palveluista ja myös puutteellisesta ja harvasta joukkoliikenteestä, joiden varaan ei voi liikumistaan laskea.

Kauppakeskus Lähde on yrittäjineen ehdottamasti parasta mitä Rajamäki on saanut moneen vuosikymmeneen. Sieltä voin valita laadukkaat raaka-aineet illallispöytään mutta nautinnon kruunava juoma on noudettava naapurikylästä. Miksi?

Rajamäki perustettiin aikanaan hyvästä syystä paikalleen ja ansaitsee Hannu Suomikallion mielipiteen mukaan oman, vaikka pienenkin, palveluspisteensä. Olen ollut tämän ajatuksen takana siitä päivästä lähtien kun Rajamäen oma Alkon myymälä lakkautettiin.

Vapaata liiketilaa löytyy nykyisellään varsinkin Rahakulmasta, joka sijaitsee yhä varsin keskeisellä paikalla Rajamäen kartalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut