Mielipide | Mitä lääkärit oikein tekevät – eivät ainakaan potilastyötä

Sopii kysyä mitä terveyskeskuslääkärit nykyään tekevät? Eivät ainakaan asiakas/potilastyötä, koska aikoja ei lääkärin vastaanotolle saa. Sairaanhoitajat, joilta nykyään ajat tilataan suosittelevat kylmäkääreitä ja särkylääkkeitä yms. Pitäisihän heidän tietää, että sellaiset konstit eivät paranna mitään – helpottavat ehkä hetkeksi.

Asiakkaalle vain kerrotaan, että määräysten mukaan toimitaan! Voisiko joku terveysalan henkilö kertoa meille asiakkaille mitä ne määräykset ovat!

Missä kulkee raja lääkärille pääsyyn? Jos käy tuuri, että pääsee sairasauton kyytiin niin on ehkä toivoa päästä lääkärille. Kaikissa vaivoissa tämäkään konsti ei toimi. Tällainen toiminta on vastuutonta. Kuka vastaa siitä, että asiakas saattaa sairastua hyvinkin vakavasti, kun ei pääse ajoissa hoitoon? Emmehän me asiakkaat ole vaivojemme asiantuntijoita – siihen tarvitsemme lääkäriä.

Nyt odotan määräyksistä todellista tietoa eikä selityksiä.

Leena Kangasalusta Rajamäki

Jos pääsee sairasauton kyytiin, niin on ehkä toivoa päästä lääkärille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut