Lukijalta: Musiikkikoulu Tiluliin Taikajunassa ­– lasten intoa oli ilo seurata

Saara Ojanen29muskarilaisen äiti

Nurmijärvi-päivänä 3.10 sunnuntaina juhlittiin pitkästä aikaa Musiikkikoulu Tiluliin kanssa Monikkosalissa koko koulun voimin.

Konsertin teemana oli Tiluliin Taikajuna, joka kuljetti taikamatkan erilaisiin paikkoihin; merelle, metsään, sirkukseen. Kaikki oppilaat pääsivät esiintymään.

Saimmekin nauttia monenlaisesta musisoinnista, kun pianistit, huilistit, kitaristit, kanteleensoittajat ja kuoro esiintyivät täydelle salille. Perheryhmät pyörähtelivät lavalla pikku nallekarhuiksi pukeutuneina, reippaat leikkiryhmäläiset loikkivat sammakkoina, sirkusväki soitti ja teki pelletemppuja Laivakissat lauloivat ja soittivat rumpuja.

Oli ilo nähdä, kun lapset innosta puhkuen hyppelivät lavalle ja esittivät hartaasti harjoiteltuja ohjelmanumeroita. Musiikkia oli klassisesta rock´iin omina sovituksina. Yleisö lauloi ja taputti mukana. Tätä yhteismusisointia oltiin jo pitkään kaivattu!

Musiikkia säesti Tiluliin oma Tilulii House Band ja juhlan tirehtööreinä toimivat aina upeat ja ammattitaitoiset rehtori Terhi Kuparinen ja Jarmo Ojala. Näistä juhlista puhutaan ja niitä muistellaan meillä kotona vielä pitkään.

Erään 4-vuotiaan lausahdus juhlista: ”Kunpa Tiluliin konsertti olisi joka päivä, siellä oli niin kiva esiintyä!”

Kommentoi