Mielipide | Tätäkö ovat KeuSoten terveyspalvelut?

Olen lukenut sekä kuullut Nurmijärven Terveyskeskuksen hitaudesta. Omalle kohdalleni se tuli todeksi keskiviikkona 13.10.

Soitin hoitajalle ja pyysin päästä lääkäriin. Hoitaja ehdotti, että menisin Tuusulaan. Siihen en suostunut, joten lähdin päivystykseen. Saavuin terveyskeskukseen klo 12.40.

Odotushuoneessa oli kaksi asiakasta ennen minua, joten luulin pääseväni heti kohta lääkärin luo.

Kuinkas kävikään, odottelin aikani vuoronumeroani ja milloin hoitaja kyselee päivystykseen tulemistani.

Aikani odotellessani tuli vuoroni lopulta ja pääsin lähemmäksi lääkärin ovea.

Samassa tilassa oli edellinen rouva ja jo ennemmin tullut rollaattorilla kulkeva asiakas.

Ovatko kaikki terveyspalvelut menneet pieleen Keusoten myötä?

Odotusta jatkui. Lopulta kyselin rollaattorirouvalta kauanko hän on odotellut ja sain kuulla, että oli tullut jo ennen klo 12. Aika kulki. Klo oli jo klo 14 pintaan eikä mitään tapahtunut.

Hoitajia kyllä juoksenteli käytävillä, mutta eivät mitenkään reagoineet meihin odottajiin. Lopulta kyselin henkilökunnalta milloin tulee vuoromme; ei osannut sanoa.

Sinne saapui vielä herra, jolla oli EKG: filmi mukanaan ja odotteli lääkärin lausuntoa.

Noin klo 14 lääkäri pyysi minut sisään, jolloin kerroin, että täällä on kaksi henkilöä ennen minua ja annoin rollaattorilla kulkevalle paikkani. Minua ennen olevalle rouvalle odottaminen riitti ja hän lähti kotiin poteamaan vaivaansa. Totesin ettei odotustilassa ollut edes vesipistettä, jano oli tullut odotellessa. Aulatilassa kyllä automaatti.

Lopulta pääsin lääkäriäkin tapaamaan n. klo 15 josta sain lähetteen röntgeniin.

Röntgenissä homma hoitui kuten kuuluukin, sain myös vettä janooni.

Meillä odottajilla kävi mielessä, että tulimme häiritsemään henkilökuntaa. Onko tämän hitauden syy, että meitä opetetaan näin käyttämään yksityisvastaanottoja; vai mikä mättää?

Olen koko ikäni asunut Nurmijärvellä ja myös maksanut veroni tänne.

Nyt kysynkin uudelta valtuustolta, miten aiotte puuttua ongelmiin? Ovatko kaikki terveyspalvelut menneet pieleen KeuSoten myötä?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut