Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimittajalta | Sinkkuuden pyhä kolminaisuus

Tinder, Facebook Dating ja Badoo – sinkkuuden pyhä kolminaisuus. Jokaisen kautta on tullut juteltua useille miesoletetuille ja osan kanssa olemme nähneet oikeassa elämässäkin. Sinkun viitta on kuitenkin yhä tiukasti harteilla, mutta miksi? Omalle kohdalle ei ole sattunut epäasiallisia viestejä, ainakaan vielä. Tutuilleni näin kuitenkin on käynyt hyvin usein, mikä herättää kysymyksen, miltä heidän omat profiilinsa näyttävät tai mitä biossa lukee. Jos todistaisin epäasiallista käytöstä, lopettaisin keskustelun alta aikayksikön.

Oma tyylini jutella uudelle tuttavuudelle on suora. Teen nopeasti selväksi, mitä haluan ja mitä en. Ammattitautina voi pitää uteliaisuutta ja jatkuvaa kysymystulvaa, mutta pitäähän minun tietää kenen kanssa juttelen. Etenkin, jos olen aikeissa tavata kyseisen henkilön. Toistaiseksi kukaan ei ole kuitenkaan pahoittanut mieltään uteliaisuuteni takia, päinvastoin.

Olen tavannut sinkkuna ollessani paljon kiinnostavia ihmisiä, komeita nuoria miehiä, hauskoja ja hyvätapaisia herrasmiehiä sekä kaikkea muuta. Sinkkumatkan varrelle on mahtunut hieman liian kiinnostuneita miehiä, jotka ovat olleet varaamassa kirkkoa ensimmäisen tapaamisen jälkeen tai kysyneet voisinko rakastua heihin heti sen jälkeen, kun olen sanonut olevani hyvin hitaasti lämpeävä tyyppi, joka ihastuu harvoin. Näissä tilanteissa oma ahdistus nostaa päätään, mutta yritän antaa lähestulkoon aina toisenkin mahdollisuuden.

Aina sitäkään ei tarvitse antaa, jos tyyppi osoittautuu ihan idiootiksi tai meillä ei klikkaa yhtään. Eräs henkilö ei vähää välittänyt muuan pandemiasta, kulki ilman maskia, ei pessyt käsiään ja kauhoi karkkikiposta nakkisormillaan namuja niin, että varmasti kosketti kaikkia kipossa olleita nameja. Toinen heittäytyi hankalaksi, kun en halunnutkaan ekojen treffien jälkeen varata kylpylälomaa. Kolmas onnistui lyttäämään itsetuntoni nauramalla kaikelle, mitä sanoin tai tein. Löytyipä joukosta myös yksi helmi, jonka kanssa vietin aikaa useamman kuukauden ajan. Lopulta hän kuitenkin valitsi toisen.

Kirjoittaja on Nurmijärven Uutisten toimittaja.