Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Mäntysalon Seura juhlii 50-vuotista taivalta

Mäntysalon Seura täytti 26. marraskuuta 50 vuotta. Seuralla on ollut erilaisia pääosin ulkotapahtumia koko juhlavuoden aikana. Osa tapahtumista oli perinteisiä kuten Enkun lammen talkoot.

Uusina tapahtumina järjestimme tänä vuonna kaksi roskakävelyä, keväällä ja syksyllä. Syksyllä teimme myös laavukävelyn ja kävimme grillaamassa makkaraa Mäntysalon Seuran ja Klaukkalan Reserviupseerien tekemällä ja ylläpitämällä laavulla.

Elokuussa juhlittiin Mäntysalon Seuran 50-vuotista taivalta perhepäivän ja Venetsialaisten merkeissä. Enkun lammella syötiin illalla täytekakkua noin 100 henkilön voimin.

Syntymäpäivää oli tullut viettämään alueen asiakkaita vauvasta ikäihmisiin. Mukana oli kymmeniä vuosia alueella asuneita kuin vähän aikaa asuneitakin. Tunnelma oli mitä mainioin. Tätä pyydettiin lisää tulevinakin vuosina.

Jouluna toteutamme Mäntysalon alueen joulukalenterin. Päivittäin aukeaa jonkun kodin, päiväkodin tai koulun ikkunassa tai pihalla jouluun liittyvä yllätys. ”Joululuukkujen ” kartta julkaistaan seuran Facebookissa ja nettisivuilla

Kaiken tekemisen takana on ollut sitoutunut hallitus ja monet alueen asukkaat, jotka ovat tukeneet ja olleet mukana Mäntysalon Seuran toiminnassa. Seuran hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille eli jokainen voi osallistua keskusteluihin ja alueen kehittämiseen, vaikka ei olisikaan hallituksen jäsen. Kaikki mäntysalolaiset voivat osallistua oman alueen kehittämiseen myös toimikuntien kautta.

Mäntysalon Seuralla on uutena toimintana 4 toimikuntaa: Enkun lammen, viestinnän-, tapahtuma- ja ympäristötoimikunnat. Näitä kehitetään lisää ensi vuonna. Kaikki Mäntysalon Seuran jäsenet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Ensi vuonna on tarkoitus jatkaa aktiivista toimintaa ja järjestää alueen asukkaille erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia.

Iloksemme saimme juuri juhlaviikon aikana tiedon meille myönnetystä avustuksesta, jonka turvin kunnostamme Enkun lampea ja sen ympäristöä vielä toimivammaksi.

Hyväksi todetut ja suositut tapahtumat tulevat jatkumaan myös ensi vuonna. Ainakin seuraavia tapahtumia on suunniteltu ensi vuodelle: Enkun lammen talkoot, roskakävely, Venetsialaiset Enkun lammella ja laavukävely.

Haaveena on myös Mäntysalon asuinalueella pidettävä kirpputori. .