Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kuorma-autojen pysäköinti Viljelystiellä häiritsee

Ensin yksi ja nyt jo kaksi autoilijaa on alkanut pitää kuorma-autojaan parkissa Viljelystiellä. Ihmettelen kovin tällaista ajattelematonta käyttäytymistä, koska he pysäköinnillään haittaavat hyvin paljon tien aurausta ja muutenkin liikennettä. Viljelystie on kohtalaisen vilkas läpiajokatu ja tiettyihin aikoihin päivästä siinä saa koko ajan väistellä vastaantulijoita, koska toinen kaista on kokonaan pois käytöstä ja runsaiden lumisateiden jälkeen jäljellä olevakin kaista on kaventunut koko ajan. Tietä ei ole päästy auraamaan kyseiseltä kohdalta pitkään aikaan, koska varsinkin toinen autoista on parkissa lähes koko ajan.

Tähän haittaavaan pysäköintiin pitäisi kunnan puuttua pikaisesti ja hoitaa Viljelystielle pysäköintikielto - vaikka eihän sitä kukaan todennäköisesti valvo. Omaa pysäköinnin valvontaa ei tule ja poliisi on täällä harvinaisuus. Kolkuttaisi kuitenkin edes vähän näiden autoilijoiden omaatuntoa!