Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Mäyränkallion teollisuusalueen loistava sijainti

Yritykset haluavat näkyä ja olla helposti tavoitettavissa. Teollisuusalueen sijainti on yrityksille ykkösasia.

Ilvesvuoren teollisuusalueen tavoin Mäyränkallion alue sijaitsee vanhan Hämeenlinnan tien ja Helsinki-Tampere moottoritien välissä mutta Vantaan rajalla ja 10 kilometriä lähempänä Helsinkiä. Klaukkalan kehätie halkoo aluetta ja Klaukkala ja koko pääkaupunkiseutu on lähellä. Klaukkalan moottoritieliittymään on vain muutaman kivenheiton matka. Alue on asumaton ja sen sijainti on työpaikka-alueelle suorastaan ihanteellinen.

Numlahdessa sijaitseva Sudenkallion teollisuusalue ei pärjää millään mittarilla vertailtaessa Mäyränkallion alueeseen ja kaiken lisäksi maailmankuulun kuvanveistäjä Toivo Jaatisen ateljee on jäämässä teollisuustonttien alle.

Noin 10 vuotta sitten YIT oli ostamassa Mäyränkallion alueen työpaikka-alueeksi. Asiasta oli jo sovittu kunnankin kanssa. Sitten yhden palstan omistajat yllättäen kieltäytyivät myymästä osuuttaan ja YIT luopui koko hankkeesta.

Merkittävä osa Mäyränkallion alueesta on jo nyt kunnan omistuksessa ja varmasti valtaosa alueen muista omistajista on valmis kohtuullisin ehdoin luopumaan omasta alueestaan, joten pakkolunastustoimenpiteitäkään ei paljon tarvita.

Alue on asumaton ja sen sijainti on työpaikka-alueelle suorastaan ihanteellinen.