Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Uusi S-market kiinnostaa nuorisoa

Kävin minäkin tutustumassa Uuteen Apteekkiin, ja totesin että ystävällistä palvelua sieltäkin saa, sekä sijainniltaan hyvässä paikassa.

Poikkesin sitten myös S-Markettiin, oli ilta kello 18 jälkeen. Nuorisoa oli kaupan puolella muutama porukka toisiaan tönien, jotenkin tuntui vaan siltä että siellä vaan vietettiin aikaa kavereiden kesken. Toki ymmärrän, että hekin käyvät siellä asiakkaana, mutta isoissa lösseissä näytti vähän epämääräiselle toiminnalle.

Haluaisin toki että nuorille olisi jokin muu paikka kokoontumisille, ja mielekästä tekemistä. Toivoisin että rakennuksessa olisi vartija. Kesä on tulossa ja S-Marketin ympäristö houkuttelee 24/7 aukiolollaan väkeä nurkkiin pyörimään. Eikä riitä, että vartija käy vaan paikalla joskus.

Nyt vasta minunkin silmäni ovat oikein avautuneet, kuinka hyvä oli meidän Alepa, ja sieltä sai nopeasti kaikkea, sekä myyjät olivat aina ystävällisiä.