Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Ehdotus kauppiaille vaatekeräykseen

Nurmijärven SPR osasto on aloittamassa Nurmijärvellä vaatekeräyksen 4.5.2022 ukrainalaisille. Sen sijaan että kerättäisiin käytettyjä vaatteita eikö olisi hyvä kerätä myös ihan uusia vaatteita?

Esim. Tokmannilla ja Citymarketilla on aina poistorekit vaatteille, joista kaupat haluavat eroon. Entä jos kauppiaat lisäisivät kassajärjestelmiinsä yhden alennuskoodin lisää ja asiakkaat voisivat käydä ostamassa näistä poistorekeistä vaatteita, joista kassalla saisi vielä ylimääräisen 50% alennuksen jo olemassa olevasta tarjoushinnasta. Kassalla tällä alennuskoodilla maksettu vaate jäisi vaikka kassalle, joka toimittaisi vaatteen tätä varten olevaan keräyslaatikkoon ja keräyksen päätteeksi kaikki näin kerätyt vaatteet toimitettaisiin joko kauppiaan tai SPR:n toimesta SPR:n keräyspaikkaan.

Näin asiakas ja kauppa osallistuisivat keräykseen puoliksi ja keräykseen saataisiin uusia vaatteita. Itse olisin valmis käymään ostoksilla tällä tavalla. Poistotuotteet häviäisivät kauppiaiden tieltä ennätysvauhtia, luulisin. Pistäkää harkintaan.