Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Nurmijärven Uutisten ulkoasu uudistui

Nurmijärven Uutiset ilmestyy tästä lehdestä alkaen uuden näköisenä. Muun muassa lehden logo, värimaailma ja fontit ovat uudistuneet.

Uudistus on mittava, sillä se on tehty yhtä aikaa kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen lähes 80 lehdessä sekä sanomalehti Karjalaisessa. Nyt julkaistavan lehtiuudistuksen ulkoasun on suunnitellut ruotsalais-tanskalainen Anna Thjurfell. Hänen lisäkseen suunnitteluun ja toteutukseen on osallistunut iso joukko konsernimme tekniikan ja visualismin ammattilaisia.

Uudistuksen tavoitteena on ollut muun muassa parantaa lehden selkeyttä ja luettavuutta. Esimerkiksi tekstin kokoa on hieman kasvatettu ja tummennettu nykyisestä.

Nurmijärven Uutisissa korostuu jatkossakin paikallisuus.

Uudistuksen iso hyöty on se, että se kehittää jatkossa printti- ja verkkolehtiemme yhteensopivuutta. Myös verkkosivumme ovat uudistumassa hieman myöhemmin.

Lehden sisältöön ulkoasu-uudistus ei vaikuta. Lehdessä on edelleen monia tuttuja elementtejä, kuten uutissivut, mielipidesivu ja tapahtumasivut. Nurmijärven Uutisissa korostuu jatkossakin paikallisuus, Nurmijärveä ja nurmijärveläisiä koskevat asiat.

Sisällöllistä uudistustyötä teemme toimituksessa jatkuvasti. Sisällön kehittämiseen toivomme lukijoiltamme vinkkejä ja palautteita. Tätä varten avasimme pari viikkoa sitten verkkosivuillemme lukijakyselyn, johon jokainen voi käydä antamassa juttuvinkkejä ja ideoita lehtemme kehittämiseen. Tavoitteemme on tehdä lehteä, josta on mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä lukijoillemme. Lukijakysely löytyy verkkosivujemme etusivun yläpalkista.

Arvostamme kaikkia lukijoilta tulleita kommentteja ja kehitysehdotuksia. Ne auttavat meitä kehittämään lehteä lukijoiden toivomaan suuntaan.

Toimituksemme myös kannustaa lukijoita kirjoittamaan mielipidepalstallemme ja ottamaan aktiivisesti kantaa Nurmijärveä koskeviin asioihin. Mielipidekirjoituksia voi lähettää tuttuun tapaan sähköpostilla osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi

Mielipidepalstalla etusijalla ovat ajankohtaiset, napakat, kantaaottavat kirjoitukset.

Antoisia lukuhetkiä uudistuneen Nurkkarin parissa!