Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Haloo, kuuleeko terveysasema?

Moni nurmijärveläinen on turhautunut yrittäessään saada yhteyttä Keusoten palveluihin. Puhelinsoittoon ei saa vastausta, takaisinsoittopalvelu ei toimi tai oikeaa puhelinnumeroa ei löydy. Osa asukkaista kertoo taas päinvastaista: he ovat saaneet palvelua nopeasti.

Klaukkalan Keskusta pitää tärkeänä, että kaikki kuntalaiset ikään ja toimintakykyyn katsomatta saavat viiveettä yhteyden Keusoten sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä tarvitsemaansa apua. Keusotelta odotetaan sujuvaa, luotettavaa ja hyvää palvelua sekä nykyistä parempaa viestintää. Ajan tasalla olevien yhteystietojen ja toimintaohjeiden on löydyttävä helposti sekä verkosta tai sen ulkopuolelta.

Sosiaali- ja terveyssektori on Nurmijärvellä muuttunut paljon viime vuosina. Ja muutokset jatkuvat, kun palvelujen järjestämisvastuu siirtyy uudelle hyvinvointialueelle ensi vuoden alussa. Muutokseen on valmistauduttava kunnolla virittämällä nykyiset palvelut hyvään kuntoon.