Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Pääsiäisvaellukseen osallistumisesta

Nimimerkki ”Vanhempi” kirjoittaa osan koululaisten osallistumisesta seurakunnan pääsiäisvaellukselle (NU 30.4.). Hän arvostelee siinä toisaalta joiltakin osin ollutta epätarkkaa viestintää kouluilta koteihin ja toisaalta seurakunnan kouluille kertomaa mahdollisuutta vaelluksen basaarilta ostaa makeisia, jota mahdollisuutta kouluun jäävillä ei ollut. Toki kyseessä pääsiäisvaellukselle osallistumisessa ei silti ollut nimimerkin kuvaama retki kioskille, vaan opetuksellinen tilaisuus oli tapahtuman painopiste.

Seurakunta oli kyllä ilmoittanut kouluille, että karkkia voisi ostaa, mutta ainoastaan koko ryhmän niin yhteisesti sopiessa. Olemme nyt joka tapauksessa kunnan sivistystoimen kanssa olleen neuvottelun jälkeen yhteisesti sopineet, että jatkossa pääsiäisvaelluksella ei ole koululuokilla mahdollisuutta ostaa makeisia. Sivistystoimi puolestaan kertaa kouluille menettelyn koteihin yhteydenotosta pääsiäisvaellukselle osallistumista tai kouluun jäämistä tiedusteltaessa.

Kiitos nimimerkille palautteesta. Kiitos samoin kaikille pääsiäisvaelluksen toteuttajille ja runsaalle joukolle vaelluksesta myönteisen palautteen antaneille.