Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimittajalta | Palvelut paranevat entisestään

Pitkään Nurmijärvellä asuneena on ollut mielenkiintoista seurata kunnan kasvua ja kehitystä.

Erityisen ilahduttavaa kuntalaisen näkökulmasta on ollut todistaa palvelutarjonnan parantumista.

Tällä hetkellä odotukset ovatkin jo elokuussa ja alkavassa syksyssä, jolloin erityisesti kaupalliset palvelut paranevat kertarysäyksellä.

Kirkonkylään Rajamäentien ja Raalantien kulmaukseen on valmistumassa kovaa vauhtia Lidlin ja Tokmannin myymälät. Avajaisia vietetään torstaina 25. elokuuta.

Monelle asukkaalle toivottu ja odotettu asia.

Erityisesti Lidlin, mutta myös Tokmannin, tulo Kirkonkylään on monelle asukkaalle kauan toivottu ja odotettu asia. Taival on ollut kivikkoinen ja moni muistaa, kuinka Lidl oli jo ostamassa tonttia samasta paikasta, kunnes kauppa yllättäen kariutui alkuvuodesta 2018. Lopulta kauppa saatiin toteutettua ja rakennustyöt alkoivat, mutta viivästyksiltä ei vältytty.

Nyt vuosia myöhemmin myymälä on toden totta avautumassa Kirkonkylään. Rinnalle tuleva Tokmanni parantaa alueen palvelutarjontaa entisestään.

Klaukkalan Viirinlaaksoon on puolestaan valmistumassa vauhdilla liiketilat tavarataloketju Rustalle, kodinelektroniikkaketju Gigantille ja huonekaluliike Jyskille. Kaikki kolme ovat uusia tulokkaita Nurmijärvelle.

Jysk mainostaa sivuillaan avaavansa Klaukkalan myymälän elokuun lopulla, Gigantti puolestaan lokakuussa. Kauaa ei siis tarvitse enää odottaa.

Niin Kirkonkylän kuin Klaukkalankin uudet myymälät lisäävät huomattavasti koko kunnan kaupallista palvelutarjontaa ja elävöittävät keskustoja. Enää ostoksille tarvitsee lähteä vain harvoin kunnan rajojen ulkopuolelle.

Tärkeää on myös, että uudet myymälät luovat kymmeniä uusia työpaikkoja kuntaan. Tälläkin hetkellä esimerkiksi Rustaan ja Jyskiin haetaan myyjiä. Osassa paikoista työntekijähaku oli auki jo aiemmin. Muistathan siis hakea, mikäli työpaikka kiinnostaa. Ja ennen kaikkea, muistathan käyttää oman kunnan palveluita – olivatpa ne sitten näitä uusia tai vanhoja.

Kirjoittaja on Nurmijärven Uutisten toimittaja