Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varjoyhteiskunta Suomessa

Suomeen on hivuttautunut pikkuhiljaa rinnakkainen yhteiskunta. Suomalaiset olivat aikoinaan ylpeitä ja iloisia veronmaksajia yhteisestä hyvästä ja ketään ei jätetä. Suomeen perustettiin yhteinen sosiaaliturva, jota veronmaksajat maksavat.

Nyt Suomeen on tullut eri reittejä mm. Afrikasta ja Lähi-Idästä saman ilon toivossa nauttimaan samasta kakusta. Leipomiseen ei tietenkään ole ollut tarvetta, kun valmiiseen pöytään on ollut helppo tulla.

Oma isoisäni menetti aikanaan Neuvostoliiton sodassa henkensä Suomen puolesta, karkuun ei lähdetty.

Sama tilanne on nyt Ukrainassa, miehet jää puolustamaan omaa maataan ja naiset ja lapset lähetetään turvaan. On erikoista, että Suomeen on tullut varjoyhteiskunta valtioista, joissa naisten asema on nolla. Suomi näköjään hyväksyy, että tänne muodostuu erillinen yhteiskunta, joilla on omat säännöt ja lait.

Olemme pikavauhtia Ruotsin tiellä, ja poliitikot vain seuraavat sivusta.

On surullista nähdä jopa pikkutytöillä huivit päässä, se ei todellakaan kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan, joka on demokraattinen yhteiskunta.

Uskonnolla perustellaan mitä ihmeellisempiä asioita. Surullista, että Suomi on tässä mukana.