Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Laittomuus tuhoaa kirkkoamme

Nurmijärven Uutisissa on viime viikkoina puhuttu sekä kristillisestä että yhteiskunnallisesta avioliittokäytännöstä. Keskustelua on paikoin leimannut Raamatun tuntemisen ja kirkkomme hallinnon ja lainsäädännön ymmärtämisen puute.

Sateenkaari-ideologian ajamana on kristilliseltä kirkolta alettu nykyään vaatia samaa sukupuolta olevien kristillistä vihkimistä – tuntematta Raamatun ilmoitusta. Kristillinen kirkko ja kristillinen avioliitto perustuvat Jumalan Sanaan. Raamatun ilmoitus tuomitsee Vanhassa ja Uudessa Testamentissa homoseksuaalisen elämäntavan Jumalan tahdon vastaisena (esim. Room 1:18-32, 1 Kor 6:9-10).

Kristillinen kirkko vihkii kristilliseen avioliittoon yksin Jumalan sanaan perustuen. Jumalan sana ilmi tuo rakkauden syvyyden ja voiman mutta tällöin puhutaan siitä rakkaudesta joka ”iloitsee yhdessä totuuden kanssa” (1Kor 13:6).

Jeesus Kristus sanoo tänään kristilliselle kirkolle ja kaikille kristityille: ”Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani ja minun Isäni rakastaa häntä.” (Jh 14:23). On perusteetonta hakea turvaa, kuten esim. Markku Jalava (NU 10.8.) ja eräät muut, kirkkomme työntekijöiden laittomuuksista.

Pappislupaus rikkoen on omavaltaisesti lähdetty Sanaan nähden laittomiin vihkimisiin. Jumalan Sanasta irroten ja vastoin kristillisen kirkkomme tunnustusperustaa ja kirkolliskokouksen kantaa on perusteettomasti paikoin vihitty samaa sukupuolta olevia. Toisenlaista vihkimisen vaihtoehtoa palvelee tuomari ja maallinen yhteiskunta.

Laittomuus, kapina Jumalan sanaa kohtaan tuhoaa kirkkoamme! Tällaisen laittomuuden juuret ovat ihmisen perusturmeluksessa, (”pride”), ylpeydessä ja kapinassa itse Jumalaa kohtaan!