Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Missä kuntalaisten aito kohtaaminen?

Nurmijärven kunnan tiedotuslehdessä tekninen johtaja Jouko Lehtonen luovutti viestikapulan uudelle tekniselle johtajalle, Juha Oksaselle.

Kiinnitin Oksasen kommenteissa huomiota hänen korostavan kuntalaisten ja viranhaltijoiden vuorovaikutusta.

Edelleen peräänkuulutan missä tämä vuorovaikuttaminen tapahtuu. Onko kunnan mielestä vuorovaikutusta se, että kuntalaiset kysyy, mutta vastausta ei vain saada? Missä on aidot tilanteet vuorovaikutukselliselle, keskustelulle ja ajatustenvaihdolle? Missä kuntalaiset voivat kohdata viranhaltijoita ja kunnan johtoa?

Missä tämä vuorovaikuttaminen tapahtuu?

Sama jargoni jatkuu!

Meillä on suuria ongelmia yksityistie-casessa. Meillä on ongelmia emätilaratkaisuissa. Kunta on haastanut tiehoitokunnan oikeuteen (kuntalaiset). Haluamatta kohdata ja selvittää ongelmia, vaikka toisin väittävät.

Ei riitä, että kunnanjohtaja jakaa hyviä ruokareseptejä ja ihailee blogissaan auringonlaskua tai kukkakedon loistoa. Missä on kuntalaisten aito kohtaaminen? Valitettavasti sitä ei ole.

Herääkö kunnanjohto siinä vaiheessa kun MOTin lähetysauto ajaa kunnanviraston pihaan, tietysti Kirkkotien kautta, tai kun iso media kiinnostuu Nurmijärven kunnan sekoilusta.

Me kuntalaiset emme ole enää ylpeästi lande ja mielestämme Nurmijärvi ei ole enää ilmiö.

Olen surullinen.