Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kiinnostaako seurakuntavaalit vai sielujen pelastuminen?

Minua kovasti ihmetyttää miten kirkon olemassaolon oikeutusta ja merkitystä kierretään kuin kissa kuumaa puuroa kirkollisissa keskusteluissa ja erityisesti näihin vaaleihin liittyen. Eikä vähiten seurakuntavaaliehdokkaiden toimesta. Vai pitäisikö käyttää sanaa "kunnallisvaaliehdokkaiden"? Kyllä sen niin pitäisi olla, että niin kauan kun Nurmijärven seurakunta on kristillinen seurakunta, tulisi sen kaiken toiminnan perustua kristilliseen uskoon ja tähdätä sielujen pelastukseen.

Pyytävä saa ja kolkuttavalle avataan!

Raamattu on Jumalan sanaa, jonka mukaan tulee myös tuomio tai pelastus - kun sen aika on. Raamattu on kristillisen uskon ydin. Evankelisluterilainen kristitty on raamattukristitty. Kirkon tulee tuoda kaikki raamatun aarteet esille jumalanpalveluksissa ja kaikessa muussakin toiminnassa. Ja jättää maallisen hallinnon kiinnostuksen kohteet maallisille toimielimille. Seurakuntaan kuuluvien ongelmana puolestaan, ja häpeänä, on nykyään mm. se, että kuvitellaan, että seurakunta on jokin tavanomainen yhdistys tai yhtiö, jonne sijoitetaan rahaa ja sitten odotetaan sille jotain "vastinetta" jossain konkreettisessa muodossa. Kauhistellaan vielä kirkollisveroa, joka on 1,45 %, ja ihmetellään mitä sillä saa. Vastaus: saat sillä kuulla Jumalan sanaa, jos sitä seurakunta väärentämättömänä tarjoaa, sekä pyhät sakramentit. Ne riittävät sinulle enemmän kuin hyvin, kunhan vain tulet nauttimaan niistä! Jumalalle kuuluisi muuten antaa kymmenykset nettotuloista, joten minne ajattelit sijoittaa ne loput 8,55 %? Et kai vain epäkristillisesti panttaa niitä itselläsi? Mistä sitten tulee kristinusko ylipäätään? Sanan kuulemisesta eli Jumalan sanasta eli raamatusta. Lue siis raamattua yksin häiriöttömästi ja ennakkoluulottomasti kotonasi rauhassa. Lue ensin uusi testamentti pariin kertaan ja sitten koko raamattu. Jos et sitä tee, niin sinä olet suuressa vaarassa hukkua. Pyydä uskoa Jumalalta. Pyytävä saa ja kolkuttavalle avataan!

seurakuntavaaliehdokas