Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Miksi Nurmijärvellä valot sytytetään jo kello 16?

Ihmettelen edelleen, miksi yleiset katuvalot sytytetään jo klo 16, jolloin on vielä valoisaa? Miksi kunta ei osallistu sähkönsäästötalkoisiin? Klo 17 lamppujen sytyttäminen säästäisi jo pitkän pennin.

Toinen asia kunnan touhuissa kiinnitti huomioni oli se, että tie kirkonkylän ja Rajamäen välillä on täynnä reikiä, joita pari kunnan työntekijää oli paikkaamassa viime viikolla. Mutta ilmeisesti heillä oli mukana vain ämpärillinen paikkausainetta koska vain muutama reikä oli paikattu - suurin osa edelleen paikkaamatta! Onko tällaisella pelleilyllä joku tarkoitus viestittää kuntalaisille, että tiestöstä pidetään huolta? Onko näillä tienpaikkaajilla joku tarkoitus hoitaa oikeasti näitä teitä vai antaa vaan kuva kuntalaisille, että asiat on hoidossa? Mikä järki oli paikata 5 reikää ja jättää suurin osa paikkaamatta? Eikö työntekijöillä ole enää ylpeyttä siitä, että työ tehtäisiin kerralla kunnolla?