Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Rajamäellä on pidettävä palvelut myös terveyskeskuksessa

Muutimme aikoinaan Rajamäkeen hyvien palvelujen vuoksi. Oli ajanvaraussysteemi joka toimi. Ja hyvin.

Sitten tuli tämä sote, ja sen jälkeen emme ole enää päässeet lääkäriin omassa kylässämme. Ja meillä on rakennus, jossa on ajanmukaiset tilat neuvolalle, hammaslääkärille sekä hoitaja- ja lääkäripalveluille. Mutta missä ovat lääkärit, kun vastaanotoille ei pääse. Nyt jos se lopetetaan, mihin menevät vammaiset, vanhukset ja vauvat jotka omalla kylällä pääsisivät helposti hoitoon.

Lisää asukkaita tulee koko ajan Rajamäki, Kiljava ja Herunen -alueille ja nyt on ilmeisesti tarkoitus sysätä meidät Hyvinkään, Nurmijärven, tai jopa Klaukkalan vastaaviin laitoksiin, jotka ovat jo ennestään ylikuorman alla.

Mikä siinä on, ettei vieläkään ole ymmärretty, mikä on Suomen ongelma sairaanhoidossa. Se on logistiikka. Ihmisiä juoksutetaan ympäri pitäjiä ja apua ei saa mistään. Muualla Euroopassa menet lääkäriin tilattuasi ajan 2 päivän sisällä, jos tarvis, sinut lähetetään yksikköön joka hoitaa sinut terveeksi asti. Meillä juoksutetaan luukulta luukulle ja mistään et saa apua. Olen myös huomannut, että jos olet yli 70 v, sinua ei huolita enää kuin Honkanummelle.