Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Turvallisuussuunnitelmasta päätetään joulukuussa

Nimimerkki ”Turvallisuusriskit hallintaan” nosti Nurmijärven Uutisissa 16.11. esille turvallisuussuunnittelun ja yhteistyön tärkeyden. Kirjoittaja on tässä täysin oikeassa. Teemme Nurmijärven kunnassa säännöllistä ja hedelmällistä yhteistyötä turvallisuusasioissa ja varaudumme erilaisiin yhteiskunnallisiin riskeihin. Pyrimme myös viestimään turvallisuuteen liittyvistä asioista aktiivisesti eri viestikanavissa, kuten kunnan kotisivujen turvallisuuteen liittyvillä teemasivuilla. Esimerkiksi mahdollisesta sähköpulasta tiedotetaan ennakoiden osoitteessa nurmijarvi.fi/sahkokatkot.

Kirjoittaja oli tyytyväinen kunnan turvallisuusteemasivuihin, mutta ihmetteli, mistä löytyy Nurmijärven kunnan turvallisuussuunnitelma. Nurmijärven kunnan turvallisuussuunnitelma on näillä näkymin tulossa kuntapäättäjien hyväksyttäväksi kunnanvaltuustoon joulukuussa 2022. Tätä ennen turvallisuussuunnitelmasta päättää kunnanhallitus kokouksessaan 7.12.2022. Turvallisuussuunnitelman pohjaesitys julkaistaan kunnan kotisivuilla kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston esityslistojen yhteydessä. Hyväksytty suunnitelma julkaistaan kunnan kotisivuilla päätöksenteon jälkeen.

Nurmijärven kunnan hallintojohtaja

Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö