Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittajalta Kenestä Vuoden nurmijärveläinen?

Nurmijärven Uutisten verkkosivulla avautuu tänään 7.12. Vuoden nurmijärveläinen 2022 -äänestys. Ehdokkaisiin voi tutustua tarkemmin verkkosivuillamme.

Vuoden nurmijärveläinen -äänestys järjestetään nyt jo yhdeksättä kertaa. Kisan idea ei ole laittaa ihmisiä paremmuusjärjestykseen, vaan nostaa esille nurmijärveläistä osaamista ja nurmijärveläisten tekemiä hyviä tekoja. Finalistit on valittu lukijoiden lähettämien ehdotusten ja toimituksen valintojen perusteella.

Tänä vuonna kisassa painoarvon saivat erityisesti lukijoiden lähettämät ehdotukset.

Tänä vuonna kisassa painoarvon saivat erityisesti lukijoiden lähettämät ehdotukset. Finalistien joukossa on niin valtakunnallisesti tunnettuja kasvoja, kuin vähemmän tunnettuja, mutta paikallisesti aktiivisia nurmijärveläisiä tai Nurmijärvellä vaikuttavia henkilöitä.

Kaikkien paikkakuntien ilmapiiri ja kehitys perustuu yksilöihin – ihmisiin, jotka antavat oman panoksensa yhteisön eteen. Me jokainen vaikutamme omaan lähiyhteisöömme, naapurustoomme, sukulaisiimme ja ystäviimme. Usein vaikutamme jo pelkällä olemuksellamme muihin ihmisiin enemmän kuin arvaammekaan. Pienellä teolla, kuten ystävällisellä tervehdyksellä ja lämpimällä hymyllä saattaa olla ratkaiseva merkitys jonkun kohtaamamme ihmisen päivän kulkuun.

Vuoden nurmijärveläinen -äänestyksellä haluamme myös kannustaa kaikkia nurmijärveläisiä tekemään hyviä tekoja ja kiinnittämään huomiota muiden ihmisten hyviin tekoihin. Olisi hyvä muistaa, että käytännössä jokainen ammatti on palveluammatti tai vielä laveammin ihmisen ydintehtävä on palvella toisia ihmisiä.

Haluamme nostaa Vuoden nurmijärveläinen -kilpailussa esille henkilöitä, jotka tuovat iloa ja innostusta sinne missä he ikinä vaikuttavatkin. Kun antaa positiivista energiaa yhdelle ihmiselle, käynnistyy positiivinen ketjureaktio. Hyvyys ei jakamalla vähene.

Vuoden nurmijärveläinen -äänestys jatkuu verkkosivuillamme 11. joulukuuta saakka. Voittajan julkistamme lehdessä joulukuussa.